Screwer – Factory & Industrial Business Template Web Teması

Açıklama

Vida – Fabrika ve Endüstriyel İşletme HTML Şablonu, her türlü endüstri, teknik, mühendislik veya makine işletmeleri için özel olarak geliştirilmiştir.
Vidaer, bootstrap çerçevesi ile kodlanmış profesyonel bir duyarlı site şablonudur. Şablon, yaratıcı bir ana sayfa tasarım düzenleri, duyarlı ve 15+ geçerli HTML dosyası ile birlikte gelir. Tasarım çok zarif ve modern ve 1170px ızgarayla özelleştirilmesi çok kolay. Umarım onlarla mutlu olursunuz.
Endüstriyel alanlar, mekanik, mühendislik, kimya endüstrisi, inşaat şirketi, çelik fabrikası, elektrikçi, sıhhi tesisat endüstrisi, fabrika, endüstriyel, inşaat, emtia işi, güç, demiryolu işi, uçak, gemi işletmesi, petrol ve gaz işi, petrol Web sitesi ve benzer web siteleri. Harika endüstrilerimizle kendi web sitenizi oluşturun!

Screwer – Factory & Industrial Business Template Web Teması ; İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yapı web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Mühendislik web tasarım görseli, Fabrika web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-766

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews