Maxxie – Multipurpose eCommerce PSD Template Web Teması

Açıklama

Maxxie – Çok Amaçlı E -Ticaret PSD Şablonu
Maxxie, hemen hemen her tür web sitesi için uygun olan yeni bir çok amaçlı e -ticaret PSD şablonudur. Tüm dünyayı havaya uçurmak için çarpıcı bir tasarım yaratmak için mükemmel bir seçimdir. Tasarım projelerinizin çoğu için en gelişmiş, kullanıma hazır, temiz, modern tasarım, süper esnek, duyarlı PSD şablonudur. Tasarımcılar için tasarlanmıştır. Bu yüzden buna “çok amaçlı” diyoruz.
Maxxie’ye birçok inanılmaz fikir dahildir. Kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arayüzünün dikkatini çeken güçlü bakım tarafından inşa edilmiştir. Kesinlikle küresel olarak web tasarım kalitesinin ihtiyaçlarına duyarlıdır.
Bu PSD tasarımı da yenilikçi, mantıklı ve akıllı bir şekilde düzenlenmiştir. Bu nedenle, gereksinimlerinize göre, istediğiniz yerde özelleştirmek kolaydır. İşletmenizi büyütmenize, tasarım işlem hızınızı artırmanıza ve müşterinin performansını etkilemenize yardımcı olabilir. Ayrıca, hayalinizdeki web sitelerini oluşturmak için mükemmel bir PSD.
İndirme klasörü 15+ sayfa PSD dosyasından oluşur. Tüm katmanlar düzgün bir şekilde düzenlenir, bu nedenle gerekli katmanı bulup düzenlemeniz biraz zaman alır. Dosya yapısı, son kullanıcılar için düzenleme işlemini kolaylaştırmak için tamamen düzenlenmiştir.
** İşinizi büyütmek için kapsanan temel özellikler15+ çarpıcı piksel mükemmel psd dosyaları, psd dosyalarını özelleştirmek için moneypixel mükemmel tasarımınızı oluşturun, PSD dosyalarını organize katmanlar düzenli destekpsd dosyaları dahil 01 – moda
Ana Sayfa 02 – Elektronik
Ana Sayfa 03 – Mobilya
02 – Megamenu
03 – ürün sayfası ızgarası
04 – ürün sayfası listesi
05 – Ürün Detayı Sayfa 01
06 – Ürün Detayı Sayfa 02
07 – Kategori sayfası
08 – Blog Sayfa 01
09 – Blog Sayfa 02
10 – 404 Sayfa
11 – Blog Tek Sayfası
12 – Sepet Sayfası
13 – Bize Ulaşın Sayfası
14 – Ödeme sayfası
15 – İstek Listesi sayfası
16 – Hesabım PageCredits
Fontsicon yazı tipi: https://icofont.com
Muli (google yazı tipi): https://fonts.google.com/specimen/muliiMagessplash: https://unsplash.com
Pexels: https://www.pexels.com
Freepik: https://www.freepik.com
Hikaye seti: https: //storyset.comiconsflat simgeleri: https://www.flaticon.com
Font Awesome: https://fontawesome.com
Doğrusal simgeler: https://lineareicons.com

Maxxie – Multipurpose eCommerce PSD Template Web Teması ; Çok Amaçlı web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Psd web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, İnternet Sitesi web tasarım görseli, Grafik web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-676

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews