HONEX -React Apps Landing Page Web Teması

Açıklama

Honex – Her türlü uygulamayı, yazılımı ve dijital veya gerçek ürünleri tanıtmak için uygulamalar açılış sayfası profesyonel açılış sayfası veya pazarlama sayfası. Şablon, React’in en son sürümü kullanılarak yapılır ve Bootstrap CSS çerçevesinin en son sürümünü kullanır. Tüm cihazlar için duyarlıdır ve temiz bir görünüm ve his, şık ve modern trend ile tasarlanmıştır. Temel olarak uygulama promosyonu için oluşturulmuştur, ancak mobil oyun sergileri veya herhangi bir uygulama web sitesi vitrini için de uygun olacaktır. Birçok bölüm, özelleştirme seçeneği ve birden fazla amaç için özellik içeren benzersiz bir düzen vardır.
** Özellikler ** Benzersiz Tasarım ve Temiz Tasarım
Bootstrap 4x çerçevesi ile yapılmış
Pixel Mükemmel Tasarım
Tüm cihazlar için duyarlı
Güzel CSS3 animasyonları
3 Ana Sayfa Sürümleri
5 blog sayfası düzeni ve 3 tek blog sayfası düzeni
404 ve yakında gelecek sayfa
9 benzersiz renk versiyonu
Ücretsiz Google Font Kullanıldı
600+ Font Awesome ve Vector Icons 7 Strok
SEO dostu kodlar
Özelleştirmesi çok kolay
Temiz ve iyi yorumlanmış kodlar.
İyi belgelenmiş

HONEX -React Apps Landing Page Web Teması ; Vitrin web tasarım görseli, En İyi web tasarım görseli, Tepki web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Tepki web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

JS

Ürün Kodu

VSTHM11-577

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews