Axio – Coming Soon HTML Template Web Teması

Açıklama

Axio, yakında/yapım aşamasında HTML şablonu gelecek yaratıcı ve güzel tasarlanmış bir. Axio, Pantone Moda Renk Trendi Raporu İlkbahar/Yaz 2023 ve 20 Demo Varyasyonlarına Dayalı 4 Modaya uygun renkli derilerle birlikte gelir – işletmeniz için en iyisini seçin.
İşlevsel içerik bölümleri, sitenizin başlatılmasından önce bile kendinizi anlatmanıza yardımcı olacaktır. Kişiler bölümü güzel özelleştirilmiş bir Google haritası içerir. Axio, herhangi bir ekran boyutuna mükemmel görünür ve animasyonlu arka plan, Ajax iletişim formları, MailChimp entegrasyonu, geri sayım zamanlayıcısı ve çok daha fazlası gibi birçok farklı özellik içerir.
Şablon Özellikleri: Yaratıcı ve Güzel Tasarım
Pantone Moda Renk Trendi Raporu Bahar/Yaz 2023’e Dayalı 4 Modaya Düz Renkli Deriler
16 benzersiz demo varyasyonu
Pürüzsüz geçiş etkisi olan 4 animasyonlu içerik bölümleri
Animasyonlu arka planlar
Bölünmüş düzen
Özel Google Haritalar
JavaScript Geri Sayım Zamanlayıcısı
Bootstrap 5 ızgara sistemine dayanmaktadır
Font harika simgeler
Herhangi bir ekran boyutunda mükemmel görüntülenir
Ajax iletişim formlarını kullanmaya hazır
MailChimp Abonelik Formu
Özelleştirmesi kolay
Gulp ve Sass tarafından desteklenmektedir
Temiz ve Organize Kod
Burada kullanılan iyi belgelenmiş görüntüler ve videolar yalnızca önizleme amaçları içindir ve bunlar ana indirme dosyalarına dahil değildir.

Axio – Coming Soon HTML Template Web Teması ; Portföy web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Ajans web tasarım görseli, Ürün web tasarım görseli, Html web tasarım görseli, Fotoğrafçılık web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-484

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews