WooCommerce Eu Vat & B2B WordPress Eklentisi

Açıklama

WooCommerce Eu Vat & B2B / Woocommerce Ab Kdv & B2B WordPress Eklentisi
WooCommerce AB KDV & B2B (WCEV), ek bir AB KDV numarası alanını Woocommerce platformunuza sorunsuz bir şekilde entegre eder. Ödeme işlemi sırasında yalnızca seçilen faturalandırma ülkesi Avrupa Birliği’nin bir parçası ise dinamik olarak gösterilecektir. Eklenti ayrıca, alanı doğrulamanın, zorunlu olarak yapmanın veya geçerli bir KDV numarası girilmişse vergileri kaldırmanın bir yolu gibi başka seçenekler de sunar. İsteğe bağlı olarak, kayıt işlemini yalnızca geçerli bir KDV numarasına sahip işletme (B2B) için kullanılabilir hale getirirsiniz!
FİKİR
WCEV, WooCommerce’i ödeme işlemi ve kullanıcı profili sayfası (faturalandırma adresi) sırasında dinamik olarak gösterilecek bir AB KDV numarası alanı ekleyerek yalnızca seçilen faturalandırma ülkesi Avrupa Birliği’nin bir parçası ise genişletir. Mağaza yöneticisi de zorunlu hale getirebilir ve isteğe bağlı olarak doğrulayabilir (eklenti VIES işlevini kullanır veya sadece geçerli bir biçime sahip olup olmadığını kontrol eder). Ayrıca, bir KDV numarası giren kullanıcıları şarj etmemenizi sağlar.
KDV doğrulama
KDV numarası Vies işlevi kullanılarak doğrulanabilir. Doğrulama başarısız olması durumunda, eklenti ödeme tamamlanmasına izin vermez ve bir doğrulama uyarı mesajı (metinler menüsü kullanılarak özelleştirilebilir) gösterecektir.
Kullanıcılarınızı uneefull ödeme alanları ile rahatsız etmeyin!
Neden sadece tüketicilerse müşterilerinizden şirket adı ve KDV isteyin? WCEV onları rahatsız etmemenize izin verir! 🙂 Aşağıdaki seçenekleri kullanma: Fatura isteyin: KDV alanını yalnızca kullanıcı bir fatura isterse görüntülemek için.
Tüketici/İş Seçicisi Şirket adını ve KDV alanlarını dinamik olarak görüntüleyecek, yalnızca müşteri kendini bir işletme olarak tanımlıyorsa.
WCEV eklentisi ayrıca bir KDV numarası ekleyen kullanıcılar için KDV vergilerini ücret almamanıza izin verecektir. Vergi muafiyeti KDV numarasına sahip tüm kullanıcılara uygulanabilir (ve isteğe bağlı olarak mağaza tabanı ile aynı faturalandırma ülkesine sahip olanlar için bile: Woocommerce -> Ayarlar -> Genel -> Temel Konum). , Ürün, sepet ve ödeme sayfaları. Ödeme için geçerli bir KDV numarası girildikten sonra, hesabım -> fatura adresleri veya kayıt sayfaları, ürün fiyatları ve toplamlar vergi olmadan gösterilecek ve faturalandırılacaktır.
İşletmeler arası (B2B) kolay oldu!
Mağaza yöneticisi ayrıca faturalandırma şirketi adı alanını gerektiği gibi yapabilir! Dolayısıyla, bu seçeneği VIES KDV doğrulama yöntemi ve vergi kaldırma seçeneğiyle birlikte bu seçeneği kullanın, Shop Admin kolayca iş (B2B) Satış (B2B) satışına kolayca iş yapabilir. Yeni: Yeni Kayıt Sayfası – Yalnızca İşletme Seçeneği artık yalnızca geçerli olana izin verecektir. Mağazanızda kaydolmak için işletmeler! Girilen KDV numarası, seçilen doğrulama seçeneklerine ve seçilen faturalandırma ülkesine göre doğrulanacak ve geçerli değilse, kullanıcı kaydolamaz!
KDV numarası benzersizlik kontrolü
İsteğe bağlı olarak eklenti, aynı KDV numarasını kullanarak farklı kullanıcıyı önlemek için benzersiz bir kontrol yapabilir.
İtalya ülke seçimi durumunda, eklenti ayrıca müşterinin SID kodu/PEC adresini girmesine izin veren SID/PEC alanını da gösterecektir. Mağaza yöneticisi, görüntülenen etiketi, açıklama ve doğrulama mesajlarını özelleştirebilir! Doğrulama hakkında not: Eklenti yalnızca e -postanın doğru bir biçime sahip olduğunu veya SID kodunun 7 karakter uzunluğunda alfanümerik bir kod olduğunu kontrol eder.

WooCommerce Eu Vat & B2B WordPress Eklentisi; eklentisi, B2B eklentisi, İşletme eklentisi, Çıkış Yapmak eklentisi, Faturalandırma eklentisi, Pazarlama eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.7’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 5.7'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-681

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews