Event Plugin WordPress – FullEvents WordPress Eklentisi

Açıklama

Event Plugin WordPress – FullEvents / Etkinlik Eklentisi WordPress – Fullevents WordPress Eklentisi
Etkinlik Eklentisi WordPress, tüm WordPress temalarıyla çalışabilen, herhangi bir kodlama becerisi olmadan kolayca ayarlayabilen ve özelleştirebilen tamamen işlevsel bir eklentidir.
Eklenti, etkinlik listelerini katılımcıların dikkatini çekmek için çekici bir şekilde gösteren etkinlik organizatörlerini destekler. Ayrıca, kullanıcıların deneyimini optimize etmek için olağanüstü özellikler sağlar: Gelişmiş Etkinlik Arama Filtresi, Ajax Filtresi, Basit Takvim ve Tam Takvim, Slayt… Tek Etkinlik Görünümü
Tek bir etkinlik için güzel görüşümüz, ilk bakışta müşteriler üzerinde güçlü bir izlenim bırakıyor. Sayfa, etkinlik başlığı, organizatörün adı, tarihi, saati, mekan, etkinliğin yeri ve kısa açıklama hakkında ayrıntılı bilgiler sunar.
Etkinlik Listesi Düzenleri
Etkinlik Listesi Düzeni Seçenekleri Sitede olay listelerinin görünme şeklini seçmelerine izin vererek kullanıcı deneyimini geliştirmek için yardım sağlıyoruz.
2 Oluşturduğumuz Seçenekler:
– Etkinlik Listeleme Kutusu Düzeni: Bu düzen ile, listelenen etkinlikler, etkinlikleri çekici kılan büyük bir görüntü ile vitrin olacaktır.
– Olay listeleme hattı düzeni: Ziyaretçiler etkinlik listeleme hattı düzenini seçtiklerinde, olay listesi kronolojik sırayla görüntülenir.
Ayrıca, müşteriler kenar çubuğu veya kenar çubuğu olmayan etkinlik listelerini göstermeyi seçebilirler.
Gelişmiş arama formu
Gelişmiş arama formumuz, başlangıç ??tarihine, bitiş tarihine ve kategorisine göre müşterilerin filtreleme olaylarını bir veya iki tıklamayla destekleyecektir. Besiders, müşterilerin ihtiyaçlarına göre etkinlik aramak, “Başlangıç ??Tarihi” alanında ve “bitiş tarihi” alanında eklenen kullanıma hazır takvim ile daha uygun hale gelir.
Ajax filtresi
Ajax filtresi, kullanıcılara arama etkinliklerinde daha iyi deneyimler sunar. Sayfayı yeniden yüklemeden amacınıza uygun etkinlikler bulabilirsiniz.
Kullanıcı dostu yönetici gösterge paneli arayüzü
Kullanıcı dostu yönetici gösterge panosu arayüzümüzü kullandığınızda kodlama becerileri konusunda endişelenmiyorsunuz çünkü yalnızca bazı adımlarla herhangi bir olayı kolayca oluşturabilir, düzenleyebilir, silebilir, iptal edebilirsiniz.
Yönetici Gösterge Tablosuna Etkinlik Kategorisi Ekle
Yönetici kontrol panelinde, müzik, spor, kulüpler, dans gibi sınırsız kategoriler ekleyebilir ve bu kategorilere etkinlikler atayabilirsiniz. Bu nedenle, müşteriler belirli bir kategoriye tıkladığında, bu kategoriye atanan tüm etkinlikler gösterilir.
Tek Takvim ve Tam Takvim
Seçmeniz için 2 takvim seçeneği sunuyoruz:
– Tek Takvim: Tek takvimde hangi günlerin gerçekleşeceğini görebilirsiniz. Ayrıca, belirli bir güne tıkladığınızda, o günün etkinlik listesi görüntülenir.
– Tam Takvim: Tam takvim ile hangi günlerin gerçekleşeceğini de görebilirsiniz, ancak o gün hangi etkinliklerin gerçekleştiğini bilmek için belirli bir günü tıklamanız gerekmez. Tüm etkinlikler tam bu tam takvim arayüzünde görüntülenir.
Dokümantasyon: https://ovatheme.gitbook.io/fullevent/

Event Plugin WordPress – FullEvents WordPress Eklentisi; eklentisi, Takvim eklentisi, Rezervasyon eklentisi, Ajax eklentisi, Element eklentisi, Çoklu eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.6’ya kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.6'ya kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-557

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews