Pexels – Import Free Stock Images into WordPress WordPress Eklentisi

Açıklama

Pexels – Import Free Stock Images into WordPress / Pexels – Ücretsiz Stok Görüntülerini WordPress’E Aktarın WordPress Eklentisi
Yetenekli içerik oluşturucular tarafından paylaşılan en iyi ücretsiz stok fotoğrafları ve videoları.
Pexels’in gücü ile inşa etmeye başlayın
Her gün yeni içerik
Pexels, tüm fotoğraf ve video kütüphanelerine erişmenizi sağlar, böylece taze içerikler günlük olarak eklenir, böylece projeleriniz ve tasarımlarınız en son görsel trendlerle güncel kalır. Kürum ekibimizden kullanıcılarınıza yüksek kaliteli ve elle seçilmiş.
Ücretsiz sınırsız istek
Pexels’deki tüm fotoğraf ve videolar tamamen ücretsiz olmakla kalmaz, aynı zamanda API aynı zamanda ücretsiz olarak da kullanılabilir. Sadece kaydolun ve sınırsız oluşturmaya başlayın.
Pexels, Pexels lisansı altında lisanslı yüksek kaliteli ve tamamen ücretsiz stok fotoğrafları sunar. Tüm fotoğraflar güzel etiketlenmiş, aranabilir ve keşif sayfalarımız aracılığıyla keşfedilmesi kolaydır.
Pexels’ten ücretsiz yüksek kaliteli görüntüleri doğrudan WordPress kontrol panelinize arayın ve içe aktarın!
Web Siteleri / Bloglar / Mağazalar bunlarda resim kullanır ve bu görüntülerin kalitesi web sitenizin kalitesini belirleyebilir!
Çekici görüntüler gelmek zordur ve nereye bakacağınızı bilmiyorsanız, web sitenizde serbestçe kullanabileceğiniz ücretsiz görüntüler daha da zordur.
Ayrıca, iyi bir fotoğraf aramak, yüksek çözünürlüklü resmini bilgisayarınıza indirmek, ardından web sitenize yüklemek, ardından blog yayınlarınıza uygun olup olmadığını görmek için deneyin.
Pexels’i kullanarak, tüm bu gereksiz adımları azalttık ve ücretsiz görüntüleri doğrudan medya kütüphanesine aktarmanıza izin verdik!
Sadece bir anahtar kelime, oryantasyona göre filtreleme, popülerlik, en yeni ve en eski, lansman aramaya tıklayın ve binlerce yüksek kaliteli ücretsiz görüntüden göz atın.
İstediğiniz resmi bulduktan sonra önizleyebilir ve elbette doğrudan WordPress Media Kütüphanesi’ne aktarabilirsiniz! Bu dost arayüzü kullanarak, web sitenize ücretsiz yüksek kaliteli stok görüntüleri içe aktarmak sadece çocuk oyunudur!
Eklenti, Pexels’den resmi API kullanıyor https://www.pexels.com/api/

Pexels – Import Free Stock Images into WordPress WordPress Eklentisi; eklentisi, Stoklamak eklentisi, Görüntüler eklentisi, Fotoğraflar eklentisi, İçe Aktarmak eklentisi, Stoklamak eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.7’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-425

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews