BWL Post To Breaking News Manager WordPress Eklentisi

Açıklama

BWL Post To Breaking News Manager / Bwl Posu WordPress Eklentisi
Sitenizde animasyonlu, modern ve duyarlı bir haber bileti kullanarak Sınırsız Mesajlar olarak Sınırsız Mesajlar Görüntülemek için Güçlü Breaking News Builder WordPress eklentisi.
Breaking News Manager’a Gönderi, web sitenizde sınırsız sayıda son dakika haberi göstermenizi sağlayan güçlü ve premium bir WordPress eklentisidir. Normal WordPress yayınlarını kolayca seçebilir ve işaretleyebilir ve ardından herhangi bir sayfa üstbilgisi, altbilgi ve kenar çubuğu alanlarında son dakika haberleri olarak görüntüleyebilirsiniz.
Bu eklenti, metin rengi, arka plan rengi ve diğer ayarları özelleştirme esnekliği sağlayan yararlı özelliklere sahip kapsamlı bir seçenekler paneline sahiptir. Yerleşik bir widget seçeneği, web sitenizin kenar çubuğunda son dakika haberlerini gösterebilir. Genel olarak, herhangi bir WordPress kullanıcısı için kullanımı çok kolaydır. Son dakika haberi eklentisinin tüm özelliklerine bir göz atın-
Breaking News Manager özellikleri
Sıfır Yapılandırma Gereksinimleri
Eklenti neredeyse sıfır yapılandırma gereksinimleriyle birlikte gelir. Sadece yüklemeniz, etkinleştirmeniz ve oynamaya hazır olmanız gerekir. Ayrıca, eklentimizi hafif ve performansı verimli tutmaya çalışıyoruz. Yani, her WordPress temasıyla çalışabilir.
Sınırsız gönderilerle son dakika haberleri
Son dakika haberleri olarak sınırsız sayıda gönderi seçebilirsiniz. Sadece yayınları seçmeniz ve son dakika haberleri olarak işaretlemeniz gerekiyor, geri kalanların geri kalanı son dakika haber eklentisi tarafından ele alınacak.
Son dakika haberlerini her yerde göster
Üstbilgi, altbilgi ve widget alanlarında bir son dakika haberi işaretçisi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, kısa kodu kullanarak yayın yayın içeriğinin içinde son dakika haberlerini görüntüleyebilirsiniz. Bu nedenle, sitenizde herhangi bir yerde son dakika haberlerini sergileme özgürlüğüne sahipsiniz.
Duyarlı Haber Ticker
Son dakika haberleri, içeriğini otomatik olarak ekran boyutuna göre ayarlar. Böylece, son dakika haber metinlerini herhangi bir sorun olmadan küçük bir mobil ekranda görüntüleyebilirsiniz.
Animasyonlu Son dakika haberleri
Son dakika haberleri, 16 çekici animasyon özelliğiyle geliyor. Eklenti seçenek panelinden animasyon stilini kolayca seçebilirsiniz.
Kapsamlı seçenek paneli
Son dakika haberlerinde her şeyi tek bir yerden kolayca yönetin. Seçenekler panelinden Ticker Yüksekliği, Temaları ve Animasyon Ayarlarını ayarlayabilirsiniz.
Haber Ticker için Tema Oluşturucu
Tema Builder’ı kullanarak sınırsız renkli son dakika haberi gyantı temaları oluşturun. Tema Builder, Haber Ticker Outlook’ta canlı değişiklikleri görüntülemenizi sağlar. Bir tema oluşturduktan sonra sitenizde herhangi bir yerde kullanabilirsiniz.
Ticker’ı ihtiyacınıza göre özelleştirin
Özel Ticker Yüksekliği’ni kolayca ayarlayabilir, navigasyon düğmelerini göster/gizleyebilirsiniz, RTL desteği, son dakika haber başlıklarını gösterebilir/gizleyebilir ve özel başlıkları ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Özel CSS Editör Paneli
Özel CSS Editör panelinden son dakika haberleri için özel CSS kodunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Eklenti stil sayfasının tek bir kod satırını değiştirmeniz gerekmez.
Görsel Kısa Kod Düzenleyicisi
Visual Shortcode Editor, son dakika haberleri kısa kodları yayınlara/sayfalara eklemenize olanak tanır. Kısa kodu her seferinde kopyalamanız/yapıştırmanız gerekmez.
RTL Desteği
Eklenti, Arap dili için harika destek sağlar. Yönetici panelinden RTL Destek seçeneğini açmanız yeterlidir, eklenti otomatik olarak şeyleri geri kalanla ilgilenir.
Yerelleştirmeye Hazır
Eklenti .mo ve .po dosyasını içerir. Böylece, eklentiyi kendi dilinize kolayca çevirebilirsiniz. Eklenti çevirisi prosedürü hakkında adım adım bilgi veriyoruz. Basit ve süper kolay.
En son WP sürümünü destekleyin
Eklentimizi her zaman güncel tutarız. Bu nedenle, eklentinin her zaman en son WordPress sürümüyle çalıştığından emin olabiliriz ve herhangi bir sorununuz varsa bize bildirin ve onlarla ilgileneceğiz.

BWL Post To Breaking News Manager WordPress Eklentisi; eklentisi, Haberler eklentisi, Haberler eklentisi, Müdür eklentisi, Tiksinmek eklentisi, Eklenti eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 6.0’a kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, LESS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-249

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews