Wiloke Awesome Pricing Table for Elementor WordPress Eklentisi

Açıklama

Wiloke Awesome Pricing Table for Elementor / Elementor için Harika Fiyatlandırma Masası WordPress Eklentisi
Anında profesyonel görünümlü fiyatlandırma tabloları oluşturun
Wiloke Awesome Fiyatlandırma Tablosu, müşterilerine ürünleri ve fiyatları karşılaştırmak için organize bir yol sağlamak isteyen işletmeler için mükemmel bir çözümdür.
Fiyatlandırma planlarınızı kolayca görselleştirmek için güzel şablonlar
Wiloke Awesome Fiyatlandırma Tablosu, etkileşimli ve çekici fiyatlandırma tabloları oluşturmak için bir Elementor aracıdır. Bu eklenti ile, fiyatlandırma tablolarınızın tasarımını özelleştirebilir, özellikleri ekleyebilir veya kaldırabilir veya hatta öne çıkarmak için seçilen özelliklerin yanına bir onay işareti ekleyebilirsiniz. Ayrıca, eklenti, her tablonun görünümünü geliştiren sınırlar, gölgeler ve animasyonlar gibi çeşitli görsel seçenekler sunar.
Çarpıcı fiyat karşılaştırması basit hale geldi
Bu eklenti, fiyatlandırma planlarını aylık ve yıllık abonelikler arasında karşılaştırmayı kolaylaştırarak müşterilere bilinçli bir karar vermek için ihtiyaç duydukları tüm bilgileri verir. Müşteriler, tüm seçimlerini uygun bir yerde görebilmeyi ve hızlı bir şekilde karar verebilmeyi takdir edecektir.

Wiloke Awesome Pricing Table for Elementor WordPress Eklentisi; eklentisi, Masa eklentisi, Pricing Table eklentisi, Element eklentisi, Fiyatlandırma eklentisi, Fiyatlandırma eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 6.0’a kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-88

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews