Metro App – Application HTML5 Template Web Teması

Açıklama

Metro uygulaması modern ve yaratıcı bir premium OnePage olası satış pazarlama HTML5 şablonudur. Metro uygulaması güzel bir tarzda yapılır. Herkes bunu ajans, bootstrap, iş, kurumsal, yaratıcı, minimal, modern, onpage, kişisel, portföy, html5, duyarlı, adwords, cta, çevrimiçi pazarlama, ppc, ürün lansmanı, başlangıç ??kampanyası, web uygulaması ve vb. İçin kullanabilir Evrensel bir tasarıma sahip, her ayrıntı ve animasyon etkisini düşündü. İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirmek, görüntüleri ve metinleri değiştirmek de aynı derecede kolay.
Bootstrap 1170px ızgara sistemi, HTML5 ve CSS3’e dayanan Metro Uygulaması, bu şablonu gereksinimlerinize göre özelleştirmenize yardımcı olacak HTML ve CSS dosyasının her bir bloğunu düzgün bir şekilde yorumlamak çok kolaydır.
Şablon özellikleri.
1170px ızgara sistemine dayanmaktadır
Süper açık ve temiz düzen.
Harika ve yaratıcı tasarım.
Piksel mükemmel.
Tamamen özelleştirilebilir.
Ücretsiz Google Yazı Tipleri.
Retina hazır.
Ücretsiz yazı tipi tabanlı simgeler
Büyük destek.
Garip ve benzersiz arayüz, aerodinamik ve etkileyici.
Ve daha fazlası… Creditsopen Sans Yasağı
Rale yolu yazı tipi
Font harika simge
StocksNAP, Shutterstocklease Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Şablonun bir parçası değildir ve son satın alma dosyalarına dahil değildir.

Metro App – Application HTML5 Template Web Teması ; Uygulama web tasarım görseli, Uygulama web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Sayfa web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3445

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews