CharityPlus – Multipurpose Nonprofit Charity Web Teması

Açıklama

Hakkımızda
CharityPlus en iyi çok amaçlı kar amacı gütmeyen yardım kuruluşu HTML5 şablonudur. Temiz, süper esnek, tamamen duyarlı, piksel mükemmel, modern ve güçlü seçeneklerle doludur. CharityPlus, hayırseverlik, STK, kar amacı gütmeyen kuruluş, bağış, kilise veya bağış toplama web sitesi için mükemmeldir. İhtiyaçlarınıza uymayı çok kolay özelleştirebilirsiniz. CharityPlus HTML5 şablonu HTML5 ve Bootstrap 3.2.x ile oluşturulmuştur.
HTML/CSS dosyaları dahil!
Bu şablonu beğendiyseniz, lütfen değerlendirmeyi unutmayın!
Sayfalar dahil 5 ana sayfa demo
Son Bootstrap
3 açılış sayfası düzenleri
Yardım ve Fon Toplama için Bağış Geri Dönüşü
Süper duyarlı
Paralaks efekti
Harika benzersiz görünüm
Benzersiz efektler ve işlevsellik
Pürüzsüz geçiş efektleri
Çapraz Tarayıcı Optimizasyonu
Google yazı tipi
Tamamen duyarlı tasarım
Güçlü ızgara sistemi
Kutulu stil ve tam genişlik tarzı
HTML5/CSS3/Bootstrap tarafından güçlendirilir
Geçerli XHTML ve CSS İşaretlemesi
Hızlı ve Dost Destek
CSS Geliştirme Destek
İyi organize edilmiş ve belgelenmiş
Ve daha fazlası… SEO (arama motoru optimizasyonu)
Tema, SEO en iyi uygulamaları göz önünde bulundurularak inşa edilmiştir. Arama motorlarının sitenizin içeriğini kolaylıkla dizine ekleyebilmeleri için temiz, anlamsal ve geçerli HTML kodu ve CSS kullanır. Önemli içerik her zaman kaynak kodunuzda (örneğin: kenar çubuğundan önce blog yazısı içeriği) önemsizden önce yerleştirilir, başlıklar arama motorlarına önemlerini sinyal vermek için başlık etiketlerine (H1, H2, H3 vb.) Sarılır.
Site ayrıca bu WordPress şablonu ile arama motorları (ilgili yayınlar, birincil ve ikincil navigasyon menüleri, altbilgi navigasyonu, vb.) İçin hayati önem taşıyan ağır dahili site bağlantısını kullanır. Onlara fantastik işinizi gösterin;)
Duyarlı
Bu, düzenini ziyaretçilerinizin ekran boyutuna uyarlayabilen duyarlı bir temadır. (Ekranı yeniden boyutlandırmayı deneyin ve kendiniz görün) Bu tema için slayt gösterileri de dokunma etkin ve donanım hızlandı, yani iPad veya iPhone gibi mobil cihazda süper şık çalışıyorlar 🙂
CSS3 animasyonları
Pürüzsüz ve kesintisiz bir deneyim için dikkatlice tasarlanmış akışkan CSS3 animasyonları koleksiyonumuzdan seçim yapın.
Daha fazla..

CharityPlus – Multipurpose Nonprofit Charity Web Teması ; Neden web tasarım görseli, Yardımsever web tasarım görseli, Hayır Kurumu web tasarım görseli, Hayır Kurumu web tasarım görseli, Örgütlenme web tasarım görseli, Kilise web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3416

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews