App Landing HTML Template Web Teması

Açıklama

App Landing, Bootstrap’a dayalı yaratıcı, zarif, modern, temiz ve duyarlı bir HTML5/CSS3 uygulama açılış sayfasıdır. Masaüstü, dizüstü bilgisayar, masa, mobil veya herhangi bir cihazla uyumludur. Cooper basit ve temiz bir tasarımdır Bu şablon vitrini herhangi bir ürünü kullanabilir ve istekleri olarak özelleştirebilir. Tüm dosyalar açıkça organize edilmiştir, bunları kullanmanın ve düzenlemenin kolay olacağına inanıyoruz. Herhangi biri bu şablonu istekleri olarak özelleştirebilir.
Özellikler ve Modern Stil
1170px ızgara sistemine dayanmaktadır
Süper açık ve temiz düzen.
Harika ve yaratıcı tasarım.
Piksel mükemmel.
Tamamen özelleştirilebilir.
Ücretsiz Google Yazı Tipleri.
Retina hazır.
Ücretsiz yazı tipi tabanlı simgeler.
Büyük destek.
Garip ve benzersiz arayüz, aerodinamik ve etkileyici.
Ve daha fazlası… ElementStop Bar
Ev
Hakkında
Özellikler
kaydırıcı
Tespitimonails
Fiyat
Temas etmek
FooterLease Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Şablonun bir parçası değildir ve son satın alma dosyalarına dahil değildir.

App Landing HTML Template Web Teması ; İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, İniş web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-3084

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews