Springfield – Responsive HTML5 Parallax Theme Web Teması

Açıklama

Springfield, şirket geçmişinizi sergilemek için kurumsal, ajanslar, serbest çalışanlar, bireyler ve her türlü işletme için kurumsal, ajans, serbest çalışanlar ve CSS3 çok amaçlı bir web sitesi şablonu etkileşimli, kolayca özelleştirilebilir, verimli kodlanmış, iyi belgelenmiş, iyi belgelenmiş, iyi belgelenmiş, iyi belgelenmiş, iyi belgelenmiş, iyi belgelenmiş ve tamamen duyarlı bir web sitesi şablonudur, Hizmetler, çalışma portföyü ve projeleri, ekip, bir sayfa web sitesi de dahil olmak üzere 10’dan fazla hazır ana sayfa demosunu kullanarak en yaratıcı ve profesyonel görünümlü bir şekilde blog.
Springfield profesyoneller tarafından yapılır ve her türlü modern güzel web sitesi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Tüm dosyalar, kullanımı kolaylaştırmak için yüksek oranda organize edilir ve belgelenmiştir. Güzel bir şekilde hazır şablonlarımızdan seçim yaparak bugün mükemmel web sitenizi oluşturun.
Tam Özellikler12 Ana Sayfa Varyantları
Sonsuzluk kaydırıcısı
Kaydırıcı kaydırıcı
Üstüne
Metin
Bir sayfa ve çok sayfalık sürüm
Toplam 25 sayfa
Blog 3 sütun ve blog 2 sütun sayfaları
Resim blog yazısı, video blog yazısı, galeri blog yazısı
Yorumlarla blog yazısı
404 – Hata sayfası
Modern ve eşsiz tasarım.
Duyarlı
Gerçek cihazlarda test edildi
Paralaks
Yapışkan başlıklar
CSS3 3D ve 2D ENCE animasyonları
19 $ değer eklentisi
Mükemmel duyarlı ve mobil optimize edilmiş
Font harika simge.
Ücretsiz Google Web Yazı Tipi Dahil
Dahili iletişim formu
Bootstrap 3.0 Duyarlı, Mobil İlk Çerçeve
Basit ve kullanımı kolay/özelleştirin
Tipografi
Etkileşimli unsurlar
Özel Google Haritalar
Derinlemesine belgeler
W3 Geçerli
Premium Destek

Springfield – Responsive HTML5 Parallax Theme Web Teması ; Ajax web tasarım görseli, Animasyon web tasarım görseli, Birva web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Css3 web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3005

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews