Archiko. – Architecture Onepage HTML Template Web Teması

Açıklama

Archiko. – Mimarlık HTML Şablonu. Bu şablon, mimarlık şirketleri, iç stüdyo, inşaat, mobilya veya sadece kişisel web siteleri gibi birçok web sitesi için kullanabilirsiniz.
Özellikler Premium Tasarımı
İyi belgelenmiş
Devrim kaydırıcısı
Akıllı ve tamamen duyarlı
Çalışma İletişim Formları
İyi belgelenmiş
Özelleştirmesi kolay
Bootstrap
Temiz ve Akıllı Kod
Geçerli HTML kodu
Google Yazı Tipleri
İyon simgeleri paketi
Doğrusal simgeler paketi
600 + Font Awesome IconsNote: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Temanın bir parçası değiller ve son dosyalara dahil değiller.

Archiko. – Architecture Onepage HTML Template Web Teması ; Mimari web tasarım görseli, Bina web tasarım görseli, Yapı web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Dekor web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-2830

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews