Foxeyoga – Yoga and Wellness Html Template Web Teması

Açıklama

Foxeyoga, kullanımı kolay bir yoga ve sağlıklı yaşam HTML şablonu şablonu, bootstrap üzerine inşa edilmiş, bir yoga merkezi veya eğitmenler tarafından sağlıklı ve tatmin edici bir hayata kurs ve programlar sunmak için kullanılabilir. Şablon duyarlıdır, böylece mobil/tablet cihazlarında da görüntüleyebilirsiniz ve bu cihazlarda çok güzel görünüyor. Foxeyoga, Retina Hazır İstek, yüksek çözünürlüklü cihazlarda harika ve çok keskin görünüyor.
Özellikler:
Duyarlı Düzen
Retina Hazır
Her ihtiyacı başarmak için birden fazla bölüm
Tek Sayfa Navigasyonu
HTML 5 ve CSS3
Eşsiz tasarım
Bootstrap ile inşa edilmiş
Çok amaçlı
Blok Tasarım Bölümleri
Dahil olanlar:
Html dosyaları
CSS Dosyaları
Javascript dosyaları
Belgeler
Kullanılan eklentiler:
jQuery
pürüzsüz kaydırma
Venobox
bootstrap
yer tutucuları
Jaralaks
Baykuş Carousel
Jaralaks
Kullanılan yazı tipleri:
PT Serif
Açık sans
Simge yazı tipleri:
Bayar gibi
Bu şablonda kullanılan resimler satın alınan ana dosyalara dahil edilmez, ancak freebies vardır ve bunları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
http: //unsplash.comhtps: //www.flaticon.com.com.com.comicons, FLATICONHTPS: //www.fraticon.com/authors/smashiconshtps: //www.flaticon.com/authors/anatolyhtttps: //www.flaticon.com: //www.flaticon.com: //www /Yazarlar/Freepikhtps: //www.fraticon.com/authors/ddara
https://www.flaticon.com/authors/suranghref=”https://www.flaticon.com/authors/selcllikeartthttps/garehtps:/authors/garehtps://www.flaticon.com.com /yazarlar/Eucalyp

Foxeyoga – Yoga and Wellness Html Template Web Teması ; Güzellik web tasarım görseli, Sağlık web tasarım görseli, Meditasyon web tasarım görseli, Merkez web tasarım görseli, Sağlık web tasarım görseli, Sınıf web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-2738

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews