MaxHost – Professional Web Hosting Template Web Teması

Açıklama

MaxHost duyarlı bir HTML5 / CSS3 (masaüstü, tablet, cep telefonu…) basit, temiz ve profesyonel tema. Benzersiz sayfalar, harika slayt gösterileri, benzersiz renk varyasyonları ile birlikte gelir. Uygulanması kolay ve tam özellikli tasarım. Bu tema kurumsal, portföy, klasik, iş ve bir sayfa için uygundur. Dakikalar içinde olağanüstü bir web sitesi oluşturun!
MaxHost Şablonu Özellikler Duyarlı HTML5 ve CSS3 Şablonu
Fullwidth ve kutulu düzenler
10 ana sayfa şablonu
Bootstrap
JQuery geliştirildi
Ana kaydırıcı
Google Yazı Tipleri
Font harika
Özel arka planlar
Sınırsız renkler
Özel destek
Çalışma İletişim Formları
130+ HTML sayfası
İyi belgeler
Çapraz Tarayıcı Desteği
Katmanlı PSD dosyaları dahildir, uxliner

MaxHost – Professional Web Hosting Template Web Teması ; Kurumsal web tasarım görseli, İhtisas web tasarım görseli, Barındırma web tasarım görseli, Portföy web tasarım görseli, Ortak web tasarım görseli, Ağ web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-2622

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews