PageLine – Bootstrap Based Multipurpose HTML5 Tem Web Teması

Açıklama

Pageline, Duyarlı bir HTML5 / CSS3 (Masaüstü, Tablet, Cep Telefonu) Basit, Temiz ve Profesyonel Şablondur. Kurumsal sayfalar, mağaza sayfaları, portföy sayfaları, daha birçok iç sayfa, harika slayt gösterileri ve daha birçok özellik ile birlikte gelir. Uygulanması kolay ve tam özellikli tasarım. Dakikalar içinde olağanüstü bir web sitesi oluşturun!
Pageline Şablonu Özellikleri Multipurpose Web Sitesi HTML5 Şablonu
Bootstrap
Tamamen özelleştirilebilir
HTML5 ve CSS3 Kodu
Güçlü Düzen
1000+ simge
Google Yazı Tipleri
Çalışma İletişim Formları
Duyarlı tasarım
Tarayıcı Uyumluluğu
İyi belgeler seni thank, uxliner

PageLine – Bootstrap Based Multipurpose HTML5 Tem Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Etkinlik web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-2608

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews