Brando Responsive & Multipurpose OnePage Template Web Teması

Açıklama

Brando, en son web tasarım trendleri ve tonlarca yaratıcı unsur ile tamamen duyarlı, yaratıcı, temiz, güzel ve çok amaçlı bir OnePage şablonudur. Yakında ve çeşitli Web Tasarım öğeleri için farklı ve benzersiz OnePage şablonları ve blog için birkaç sayfa kullanmaya hazır 10+ ekledik.
Tasarım ajansı, moda, mimari, spa, restoran, seyahat, fotoğrafçılık, kişisel özgeçmiş, serbest çalışanlar, düğün, etkinlik, dövme vb. Özelleştirme için geliştirici dostu, SEO & Speed ??optimize edilmiş, iyi belgelenmiş, yorumlanmış, yapılandırılmış, tüm tarayıcılarda ve cihazlarda iyi test edilmiş ve kolay anlaşılması kolay kod içerir.
CSSNectar.com adresinde günün inanılmaz başarıları
Awwwards.com’da ödül adaylığı
CSSREEL.com’da Günün Kazananı
Webguruwards.com’da Günün Guru
Bestcs.in’de günün sitesi
CSSDesighawards.com adresinde ödül adaylığı
Frenchdesignindex.com adresinde Fransızca söz
CSSwinner.com adresinde ödül adaylığı
Handpickedthemes.com adresinde seçilmiş tema
OnePagelove.com’da İnceleme Demo PagesDesign Ajansı: Basit ve yaratıcı başlık, kahraman kaydırıcıları, sayaç, hizmetler vitrin, çalışma portföyü, sosyal medya, beceriler, müşteri referansları, takım, blog, iletişim Ayrıntılar ve iletişim formu.
Seyahat Acentesi: Son Çekici Fırsatlar Kaydırıcısı ile Seyahat Acenteleri için Çarpıcı ve Canlı Düzen, Terzi Yapılan Tur Paketleri, Tüm Tur Paketleri Kategori Filtresi, Hizmetler, Özel Teklifler ve Promosyonlar, Tur İstatistikleri Sayacı, Blog, Otel Ayrıntıları ve İncelemeleri, Çeşitli Eylem çağrısı düğmeleri, sosyal medya, iletişim bilgileri ve iletişim formu.
Otel / Restoran: Otel, Motel, Restoran ve Şef / Cook için Güzel ve Yaratıcı Bir Düzen, Hizmetler, Yemekler, Hikaye, Menü, Şef Listeleme, Özel Yemekler, Kategori Filtresi, Müşteri Tanımlamaları, Lezzetli Yemek Blog Hikayeleri, Masa Teftişleri Galerisi Rezervasyon / İletişim Formu, İstatistik Sayacı ve İletişim Bilgileri.
Mimarlık: Big Hero Slider, Hamburger Menü Yaratıcı Stil, Hakkımız İçin Yaratıcı Bloklar, Hizmetler, Tarih, Filtrelenebilir Proje Portföyü, Takım Gösterisi için Mimarlık, İçişleri, İnşaat Şirketleri ve Danışmanlar için Kullanıcılardan ve Mevcut Müşterilerimizden Yüksek Kullanılmış ve En İyi Düzenli Bir Düzen , Müşteriler / Projeler İstatistik Sayacı, Yaratıcı Blog blokları ve müşteri referansları, iletişim bilgileri ve iletişim formu.
Düğün: Logo merkezli başlık, çift resim kahraman kaydırıcı, çift tanıtım, düğün tarih geri sayım zamanlayıcı, düğün etkinlikleri ve partiler, fotoğraf galerisi, RSVP formu, düğün kayıt, aşk hikayesi, blog ve konum Google haritası ile düğün çiftleri için güzel bir düzen.
Spa Salon: Farklı Terapi veya Tedavi Kahraman Kaydırıcısı, Spa Hizmetleri, Kalite ve Özellikler, Müşteriler ve Hizmet İstatistikleri Sayacı, Farklı Paketler, Spa Masonry Galerisi, Terapistler ile Spa, Güzellik, Masaj ve Doğa Terapisi Salonu için Doğa Terapisi Merkezli Yeşil Düzen Vitrin, blog, iletişim bilgileri ve iletişim formu.
Fotoğraf: Fotoğrafçılar, sanat severler ve yaratıcı paralakla arka plan kahraman kaydırıcısı olan fotoğrafçılar, sanat severler ve fotoğraf/video çekim stüdyoları için iyi tasarlanmış ve yapılandırılmış bir düzen, insanlar, doğa, vahşi yaşam, nesneler, ürünler, kategori filtrelenmiş duvar fotoğrafçılığı galerisi, ödüller gibi farklı hizmetler ve başarılar, blog, iletişim bilgileri ve iletişim formu.
Kişisel / Özgeçmiş: Serbest çalışanlar, öğrenciler, girişimciler, fotoğrafçılar, sanatçı, danışmanlar ve sol yan başlık menüsü, kahraman kaydırıcısı, kişi, beceriler, istatistik sayaçları ve teslim edilen hizmetlerin her türlü ordusu tarafından yaygın olarak kullanılan ve sevilen bir şablon , Eğitim Geçmişi, İstihdam Geçmişi, Ödüller ve Başarılar, Ajax Popup ile Filtrelenmiş Duvar Portföyü, Blog Blokları ve Alıntılar, İletişim Bilgileri ve İletişim Formu.
Etkinlik: Etkinlik ve Konferans Tanıtımı ve Kahraman Bölümünde Etkinlik Ayrıntıları ve Eylem Çağrı Düğmesi, Etkinlik Ayrıntıları, Etkinlik Detayları, Hoparlörler Detay, Tam Etkinlik Programı, Sponsorlar ve Ortaklar Bölüm, Fotoğraf Galerisi, Sosyal Medya Paylaşımı, İstatistik Sayağı, Fiyatlandırma Tablosu, RSVP Formu, İletişim Bilgileri ve İletişim Formu.
Tattoo Salon: Kahraman Salonu ile Yaratıcı Bir Tasarım Düzeni, Kahraman Kaydırıcısı ile Temel Detaylarla Son Dövme, Bölüm, Dövme Sanatçıları Vitrini, Dövme Fotoğraf Galerisi, Farklı Paketler İçin Fiyatlandırma Tablosu, ŞİMDİ Form, Müşteri Tanıklıkları Kaydırıcı, Bloglar, İletişim Ayrıntılar ve İletişim Formu. Yaratıcı Elements07+ Slider Tipografisi’ni kullanmaya hazır
04+ başlık stilleri
06+ blog yazısı stilleri
05+ portföy listeleme stilleri
03+ Ajax Portföy Detay açılır stilleri
04+ resim galerisi
03+ akordeon ve geçiş stilleri
02+ İlerleme çubuğu stilleri
23+ düğme stilleri
10+ özellik kutu stilleri
12+ simge stili
04+ uyarı masaj stilleri
05+ sekme stilleri
02+ sayaç stilleri
07+ Çalışma Formları Brando Çekirdek Özellikleri En son Web Tasarım Standartlarına Göre Kredif, Açık ve Modern Tasarım
Bir sayfa şablonları pürüzsüz kaydırma
Geri Sayım Zamanlayıcı ve Bülten Formu ile Yakında Sayfa
Zarif blog tasarım düzeni
Blog yazısı resim, kaydırıcı, teklif, galeri, harici ve html5 video türleri
Standart blog detay sayfası düzeni
Tamamen duyarlı düzen
HTML5 ve CSS3
Bootstrap 3.3
Retina Hazır
Sınırsız simgeler
Doğrulama ile Ajax İletişim Formu
Ajax Portföy Detay açılır penceresi
Hızlı performans
SEO optimize edilmiş
Swipe Desteği Touch
Yapışkan menüler
HTML5 Videoları
Paralaks ve sabit arka plan resimleri
Tam ekran kaydırıcıları
Kaydırma animasyonlarında
Fiyatlandırma tabloları
Izgara sistemi
Çalışma PHP İletişim Formları
İzotop portföy filtreleme
Font harika simgeler
ET-Line simgeleri
Pürüzsüz animasyonlar
Form doğrulamaları
Duyarlı atlıkarınca
Geri sayım saati
Portföy / Lightbox Galerisi
Duvarcılık
Hazır Kısayollar
Kullanımı kolay ve özelleştirilebilir kod
Yeniden kullanılabilir kod
Geliştirici dostu ve iyi yorumlanmış kod
Google Yazı Tipleri
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Önizleme veya demo sitesinde gösterilen iyi belgelenmiş noteImages, lisans sınırlaması nedeniyle şablon paketinin bir parçası değildir ve bu nedenle, belirtilen görüntü boyutuna sahip yer tutucu görüntüler sunuyoruz.

Brando Responsive & Multipurpose OnePage Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Mimari web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Etkinlik web tasarım görseli, Çok Amaçlı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-2583

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews