Medical Center HTML Template Web Teması

Açıklama

İbnsino, sağlık ve tıp endüstrisi için premium HTML şablonudur. Tamamen duyarlı (Twitter Bootstrap 3X) ve özelleştirilmesi kolay. Çok sayıda özellik ve sayfa şablonu yüklü olan Ibnsino HTML şablonu, sağlık ve tıbbi web siteleri oluşturmak için uygun bir seçimdir. İbnsino html şablonu elle kodlanmıştır ve tüm SEO yönlerine dikkat ettik. 3 muhteşem ana sayfa varyasyonu ve diğer 29 sayfa şablonuna sahiptir. Font harika simgeler ve Google Web yazı tipleri kullanır.
Şablon Özellikleri: Bootstrap 3.x
Ajax İletişim Formu ve Doğrulanmış
Temiz ve benzersiz tasarım
Duyarlı ve retina hazır
Pürüzsüz CSS3 animasyonları
Font harika
Google Harita
Kolay özelleştirilebilir
İyi belgelenmiş
Ücretsiz FontSibnsino Özellikleri: 3 muhteşem ana sayfa
Hakkımızda Sayfa
7 Blog Sayfası
3 vaka sayfası
2 İletişim Sayfaları
6 bölüm sayfası
3 Doktor Sayfası
SSS sayfası
4 Mağaza ve Çıkış Sayfaları
İletişim ve Açılır Form

Medical Center HTML Template Web Teması ; Merkez web tasarım görseli, Klinik web tasarım görseli, Diş web tasarım görseli, Doktor web tasarım görseli, Doktor web tasarım görseli, Rezervasyon web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML

Ürün Kodu

VSTHM11-2331

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews