Finsa -Consultancy & Business Angular Template Web Teması

Açıklama

Finsais Danışmanlık, finans, iş, kurumsal, finansal danışmanlar, sigorta brokerleri, muhasebeciler, danışmanlar, muhasebeci, başlangıç ??şirketi, finans iş, danışmanlık firmaları ve tüm kurumsal danışmanlık web sitesi için mükemmel bir angulartemplate.
Bu göz alıcı şablon temiz ve pürüzsüz tasarımı için muhteşem görünüyor. Bu şablon kolayca özelleştirilebilir, tamamen duyarlı ve tüm modern tarayıcı ve cihazı destekler.
Özellikler Genel Bakış bootstrap 4 Framework: Bootstrap, web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir.
Duyarlı Düzen Tasarımı: Siteniz olması gerektiği gibi çalıştırılacaktır. FINSA şablonu, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzendir
Harika blog sayfaları: bloglama çok önemli! Haber ve Güncellemeleriniz İçin Güzel Blog Sayfası Şablonları ve Özel Tek Blog Stilleri tasarladık.
W3C onaylanmış HTML5 ve CSS3 kodlama
Açısal 10 üzerine inşa edilmiş
ES6+
Düz, modern ve temiz tasarım
Benzersiz efektler ve işlevsellik
Bootstrap 4 ile inşa edilmiş
Sass dahil
Tamamen duyarlı
14+ HTML sayfası
Pixel Mükemmel Tasarım
Özelleştirmesi kolay < Çapraz tarayıcı uyumlu Font Harika simge yazı tipi İyi belgelenmiş Ve çok Morenote: Tüm görüntüler sadece yalnızca önizleme amacıyla kullanılır ve son satın alma dosyalarına dahil değildir. Lisans kısıtlamaları için bunların yerini kukla yer tutucular alır Finsa -Consultancy & Business Angular Template Web Teması ; Muhasebe web tasarım görseli, Danışman web tasarım görseli, Ajans web tasarım görseli, Açısal web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Şirket web tasarımında kullanılır. Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2266

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews