Magma – Business Landing Page Template Web Teması

Açıklama

Magma, modern ve basit bir açılış sayfası şablonudur, işinizi çekici ve kolay bir şekilde sergilemek ve satmak için uygundur.
Magma bir iş html açılış sayfası şablonudur. İşletmenizi tanıtmak için kullanılabilir, projenizi kalabalıktan öne çıkarmanıza yardımcı olacak bazı özelliklere sahiptir. Zamanınızı ve paranızı kolaylaştırmak için optimize edilmiştir. Sitenizin kolay ve hızlı çalışmasını sağlamanıza yardımcı olacak iyi belgelenmiştir. İş ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirebilirsiniz. Şablonumu beğendiyseniz, lütfen 5 yıldız değerlendirin. Benim için çok yararlı. Umarız beğenirsin!
Özellikler: Paralaks Arka Planı
Gen ve tıklama.
Özelleştirmesi çok kolay
Duyarlı Düzen
Çalışan Mailchimp Abone Olma Formu
Çalışma formu
Benzersiz ve farklı özellikler
Özel HTML, CSS animasyon efekti
Modern web sitesi şablonu
Ayrıntılı belgeler
Ve çok daha fazlası … Kaynaklar ve Krediler:
Fotoğraf için Tıkan Film – Unplash.com
Grafik fotoğraf için Freepik – Freepik.com
Simgeler için FLACLICON – FLATICON.COM

Magma – Business Landing Page Template Web Teması ; Bootstrap5 web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Sayfa web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1868

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews