SafZon – Security Guard HTML Template Web Teması

Açıklama

SAFZON – Güvenlik Görevlisi HTML şablonu CCTV, güvenlik sistemleri, muhafızlar, video gözetim güvenlik şirketi, güvenlik ve akıllı ev, eskort, ulaşım güvenlik güvenliği için kesin ancak odaklanmış bir HTML şablonudur.
Safzon 2 benzersiz ev düzeni ve toplam 9+ HTML sayfası getiriyor. Bu şablon, HTML5 & CSS3, SASS Desteği, Bootstrap v5.2.1, W3 Doğrulama İşaretlemesi vb. İle geliştirilmiştir. Buna ek olarak, bu yaratıcı ve benzersiz HTML web sitesinde Google yazı tipi, kaygan kaydırıcı, duyarlı düzen, temiz işaretleme vb.
Ancak, kullanıcılar ve ziyaretçiler bu güvenlik web sitesinin tadını çıkaracaklar. Bir yazar olarak, bu web sitesi şablonunu çalıştırırken bir oyun gibi hissedeceksiniz. Safzon’un özelleştirilmesi çok kolaydır ve sizin için iyi belgelenmiştir. Öte yandan, bu bootstrap şablonunun çalışma iletişim formu, tüm büyük tarayıcılarla uyumluluğu vardır.
SAFZON – Güvenlik Muhafızları Bootstrap 5 şablonunu şimdi yükleyin ve çevrimiçi bir evin kolaylığının tadını çıkarın.
Ana Özellikler Listesi: 02 Ana Sayfa Sayfaları
Toplam 09+ HTML Sayfa
Sass Desteklendi
HTML5 ve CSS3
Kaygan kaydırıcı kullanımı
Google yazı tipi
Tamamen duyarlı
Birden çok cihazla test edildi
Bootstrap v5.2.1
Güzel ve eşsiz tasarım
Temiz İşaretleme
W3 İşaretlemeyi Doğrula
Özelleştirmesi kolay
İyi belgelenmiş
Çalışma İletişim Formu
Duyarlı Düzen
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 9+ gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu

SafZon – Security Guard HTML Template Web Teması ; Vücut web tasarım görseli, Koruma web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Etkinlik web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-1680

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews