Karma Web Teması

Açıklama

Karma – Dergi ve Blog HTML Şablonu
Karma, kendi bloglarını veya web sitelerini başlatmak isteyen herkes için modern, temiz ve duyarlı bir bloglama HTML şablonudur. Her türlü kişisel blog, dergi, pazarlama veya kurumsal blog uygundur.
Size en uygun olanı seçmek veya kendiniz inşa etmek için tüm demolara göz atın. Atomların hepsi budur: Bugün hikayelerinizi paylaşmaya başlamanız için en iyi haber ve dergi şablonu!
Özelleştirmesi kolay:
Karma, tasarımı kolaylaştıran modüler, duyarlı bir blok kullanılarak inşa edilmiştir. Blokları birleştirerek kolayca yeni bir sayfa alabilirsiniz.
Blokları karıştırın ve sayfaların sınırsız varyasyonlarını alabilirsiniz. Bu, şablonun temiz, arkadaş canlısı ve iyi yorumlanması kolay benzersiz sayfalar oluşturulmasına izin verir. Bu, şablonu düzenlemeyi ve özelleştirmeyi kolaylaştırır.
Tam Tema Özellikleri: Geçerli HTML5
Geçerli HTML
SEO Dostu Kod
Özelleştirmesi kolay
% 100 duyarlı
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Temiz, düz ve net tasarım
Tamamen duyarlı
jQuery geliştirilmiş kaydırıcı ve efektler
Sınırsız renk varyasyonlarını destekler
Tüm dosyalar iyi yorumlandı
Peki dokümantasyon ne alacaksınız? Html dosyaları
CSS Dosyaları
JS Dosyaları
belgeler

Karma Web Teması ; Güzellik web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, Bloglama web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Özelleştirmek web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1665

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews