Virtuf – Creative Agency Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Virtuf, Bootstrap çerçevesinin en son sürümüne dayanan güzel ve akılda kalıcı bir premium web şablonudur. Bu benzersiz web geliştirme aracı, yaratıcı ajans web siteleri için özel olarak yapılmıştır. İster yeni bir web sitesi oluşturuyorsanız veya mevcut olanı yeniden tasarlamanız gerektiğinde yeni başarılar elde etmenize yardımcı olacaktır. Dijital yaratıcı ajansınızı başka bir seviyeye taşımaya hazırsanız, Virtuf gibi modern ve sofistike bir web şablonunu kullanarak çevrimiçi varlığınızı tam olarak artırdığınızdan emin olun.
Virtuf, ana sayfa, sayfa, hizmet sayfası, hizmet detayları sayfası, proje sayfası, blog sayfası, 404 sayfası ve iletişim sayfası hakkında toplam 10 HTML web sayfası ile süslenmiştir. Ana sayfada içeriğinizi etkileyici bir şekilde sergilemek için çeşitli temel bölümler vardır. Çarpıcı bir kaydırıcı, yapışkan başlık, servis bölümü, akordeonlu SSS bölümü, ekip üyesi bölümü, portföy bölümü ve referans bölümü vb. Bulacaksınız.
Virtuf, şirketiniz için birçok olasılık getiren yenilikçi ve çağdaş bir web tasarımı içerir. Düzen, modern web tarayıcılarına ve cihazlara uyum içinde tamamen duyarlıdır. Böylece, web ziyaretçilerinizin web sitenizde herhangi bir kesinti yapmadan gezinmesini sağlayacaktır.
Bu özel yaratıcı ajans Bootstrap 5 şablonunun diğer bazı olanakları arasında Swiper kaydırıcısı, Google Web Yazı Tipi, Simge Yazı Tipi, Dinamik Kişilik Formu, Yaratıcı ve Modern Tasarım, İyi Gelişmiş HTML ve CSS Dosyaları, Temiz İşaretleme, Kuyu Dokümantasyonu vb.
İşletmenizin tamamen organize olmasını sağlamak için bu muhteşem web şablonunu bugün dağıtın. Bu premium web sitesi oluşturma aracı ile mükemmel, mükemmel ve profesyonel bir yaratıcı ajans web sitesi oluşturmanın sadece bir adım önünde. Size kolaylık sağlamak için harika satış sonrası desteği sağlayacağız. Ayrıca, ücretsiz güncellemeler düzenli olarak sunulacaktır.
Ana Özellikler Listesi: Toplam 10+ HTML sayfası
1 benzersiz ev versiyonları
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Duyarlı Düzen
Bootstrap 5.0.2’ye dayanarak
AJAX İletişim Formu Çalışma
Google yazı tipi
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Microsoft Edge gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
Çapraz Tarayıcı Optimizasyonu
Geçerli HTML5 / CSS3
Sass uyumlu
Temiz ve yorumlanmış kod
W3 İşaretlemeyi Doğrula
% 100 geçerli W3 Web Standartları.
Güzel ve eşsiz tasarım
Yaşam Zamanı Ücretsiz Güncelleme
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
ve daha fazlası…

Virtuf – Creative Agency Bootstrap 5 Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1649

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews