Alexis – Photography React JS Template Web Teması

Açıklama

Bir fotoğraf/sanat portföyü web sitesi oluşturmak için Alexis Photography React JS şablonu harika bir seçenek olacaktır. Bu fantastik web şablonu fotoğraf, sanat galerisi ve çevrimiçi portföy için çok uygundur. Fotoğraf projenizi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, Alexis pratikliği, yüksek uyarlanabilirliği ve sofistike olmasını dikkate alması gereken doğru web aracı olacaktır.
Bu paketteki güzel kaynakların toplanması, ana sayfa, sayfa, portföy sayfası, portföy detayları sayfası, blog sayfası, blog detayları sayfası ve iletişim sayfası dahil olmak üzere toplam 07’den fazla web sayfası içerir. Burada React Hooks teknolojisini kullandık ve React’in durumunu ve diğer özelliklerini bir sınıf yapısının dışında kullanabilirsiniz. Ayrıca, web sitenizi bu şablonla geliştirirken jQuery bağımlılığı yoktur.
Bu şablon, modern gelişim en iyi uygulamalarını takip ederken sıfırdan inşa edilmiştir. Tamamen duyarlıdır ve aksaklıksız her türlü modern tarayıcı ve cihazla ayarlanabilir. Bu nedenle, kullanıcıların kullanımı uygun bulacağı zorlayıcı ve şaşırtıcı bir sonuç elde edeceksiniz.
Ayrıca, Alexis React JS şablonu, fotoğraflarınızın daha geniş bir kitleye ulaşması için olağanüstü ve mükemmel özelliklerin ve daha iyi özelliklerin bir kombinasyonudur. Temel özelliklerinden bazıları bir Swiper kaydırıcısı, dinamik blog, temiz işaretleme, paralaks efektleri, yapışkan başlık, disqus yorumu, çalışma iletişim formu, kuyu belgeleri vb.
Bu şablonda bulunan diğer bazı temel özellikler arasında Bootstrap 5.x, Disqus yorum, Google Font & Local Font, Sass ile yapılan ve daha fazlasına dayalı çalışma formu iletişim formu çalışması yer alır.
Son olarak, ücretsiz güncellemeler ve arkadaş canlısı satış sonrası desteği ile beklenen sonucunuzu daha kolay ve hızlı bir şekilde elde edebilirsiniz. Fotoğraf projelerinizi sergileyen profesyonel bir web sitesi hazırlamak için bugün bu fantastik çözümü deneyin.
Ana Özellikler: React Platform Üzerine Yapı (v18.14.0)
Kullanılan kancalar reaksiyon
JQuery bağımlılığı yok
1 benzersiz ev versiyonları
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Duyarlı Düzen
Dinamik blog
Disqus Yorumu
Dinamik portföy sayfası
Bootstrap 5.x’e dayanarak
Çalışma GetForm İletişim Formu
Google yazı tipi
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Microsoft Edge gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş
Sass ile yapılmış
% 100 geçerli W3 Web Standartları.
Güzel ve eşsiz tasarım
Yaşam Zamanı Ücretsiz Güncelleme
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
ve daha fazlası…

Alexis – Photography React JS Template Web Teması ; Canlandırılmış web tasarım görseli, Galeri web tasarım görseli, En Az web tasarım görseli, Modern web tasarım görseli, Fotoğraf web tasarım görseli, Fotoğraf web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1645

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews