Bunzo – Blog Bootstrap 5 HTML Template Web Teması

Açıklama

BUNZO – Blog Bootstrap 5 HTML şablonu, kişisel bir blogu başlatmak isteyen herkes için çok az zaman veya hiç veya hiç olmadan nihai çözüm olacaktır. Web sitesi ziyaretçilerinizin zorlayıcı içeriğinizi okuması için mükemmel bir deneyim sağlamak istiyorsanız, doğru web tasarım aracı olacaktır. Temiz ve farklı görünümü ile Bunzo, blog web sitenizi kurmak için kaçırmak istemeyeceğiniz harika bir seçenektir.
Bunzo, yaratıcılık ve modernite göz önünde bulundurularak gelir ve kafaları çevirecek olağanüstü bir sonuçtan emin olur. 06 ana sayfa varyasyonları dahil olmak üzere 18+ HTML sayfası i içerir. İçerdiği büyüleyici ve çene bırakma hazır web tasarımı sayesinde sizi istenen blogu sıfırdan inşa etmekten uzak tutacaktır. Ana sayfada, makaleleri takip eden makaleleri, en son yayınları takip etmek için, okuyucularla etkileşime geçmek için videoları paylaşmak için farklı bölümler var.
Bunzo, Bootstrap çerçevesi ile güçlendirildiğinden, aracın esnek ve mobil cihazlara hazır olduğunu ve anında herhangi bir ekran çözünürlüğüne uyum sağladığını biliyorsunuz. Ayrıca, tüm modern tarayıcılarla da retinaya hazır ve uyumludur. Tüm bunlarla, tüm sevilen cihazlarda ve web tarayıcılarında mükemmel ve birinci sınıf performans vaat ediyor.
Pürüzsüz CSS3 animasyonu, SASS uyumluluğu, temiz işaretleme, çalışma iletişim formu, SEO optimize edilmiş kod Bunzo’nun sizin için sakladığı birkaç varlık daha var.
İster yeni başlayan bir site geliştiricisi olun, tüm şaşırtıcı özellikleri ve varlıkları keşfedin ve bundan iyi yararlanın. Size kolaylık sağlamak için mükemmel satış sonrası destek ve düzenli ücretsiz güncellemeler sağlayacağız.
Ana Özellikler: 06+ Ana Sayfa Sayfaları
Toplam 18+ HTML sayfası
Pürüzsüz CSS3 animasyonu
Sass Desteklendi
HTML5 ve CSS3
Tamamen duyarlı
Birden çok cihazla test edildi
Bootstrap V5 Beta
Güzel ve eşsiz tasarım
Temiz İşaretleme
W3 İşaretlemeyi Doğrula
Özelleştirmesi kolay
İyi belgelenmiş
Çalışma İletişim Formu
SEO optimize edilmiş
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 9+gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumludur.

Bunzo – Blog Bootstrap 5 HTML Template Web Teması ; Blog web tasarım görseli, Blog Yazarı web tasarım görseli, Bloglama web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1639

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews