inox – Kitchen & Interior Design Template Web Teması

Açıklama

Inox – Mutfak ve İç Tasarım Şablonu minimalist sanat hareketi ile tasarlanmıştır. Kişisel ve kurumsal kullanıcılar için tasarlanmıştır.
Önceden yapılmış 3 renkle birlikte gelir. Hazırlanan renkler dışında kendiniz için yeni bir renk şablonu oluşturmanızı sağlar.
Şablonun değiştirmek oldukça basittir.
Şablonumuzu her gün daha güzel ve güçlü hale getirmek için yeni şeyler eklemeye devam ediyoruz. Tüm güncellemelerimizi kullanmakta özgür olacaksınız.
Duyarlı Düzen Tasarımı:
Bootstrap 5 mükemmel ızgara sistemi kullanılarak oluşturulmuştur. Mobile için özelleştirilmiş şablonumuz kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunar.
Gulp JS & SCSS:
Gulp, geliştirme iş akışınızdaki ağrılı veya zaman alan görevleri otomatikleştirmek için bir araç setidir, böylece etrafta dağılmayı bırakabilir ve bir şeyler inşa edebilirsiniz.
Geçerli HTML Dosyaları:
Bu şablon, W3C standartlarıyla% 100 uyumludur.
Featuresscrolling efektleri
Bootstrap 5 Duyarlı Çerçeve
Google Web Yazı Tipleri
Harika CSS animasyonları
İyi yorumlanmış kod
Arama motoru optimize edilmiş kod
HTML5 Doğrulandı
Tam duyarlı
Yudum görevi
Sass dosyalarını tamamlayın
İyi belgelenmiş
Ücretsiz Güncelleme

inox – Kitchen & Interior Design Template Web Teması ; Mimar web tasarım görseli, Mimari web tasarım görseli, Bina web tasarım görseli, Yapı web tasarım görseli, Dekor web tasarım görseli, Arazi web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1352

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews