Lendex – Personal Portfolio Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Her yaratıcı profesyonel için, iyi bir portföyün önemi söylemeye gerek yok. İdeal bir portföy web sitesi oluşturmak ve çarpıcı bir çevrimiçi varlıktan emin olmak için Lendex muhteşem bir çözüm olacaktır. Çarpıcı ve sağlam bir çevrimiçi portföy oluşturmak, kişisel portföy web siteniz için bu sağlam, etkili ve yenilikçi bootstrap 5 tabanlı web şablonunu dağıttığınızda çok az veya hiç gerçekleşmez.
Lendex, ana sayfa, hizmet sayfası, bizim hakkında sayfa, proje sayfası, blog sayfası, SSS sayfası, iletişim sayfası vb. Bu şablon, bir faiz-patlama portföy web sitesini çok az veya hiç bir zaman çözmek için en iyi bahis olacaktır. Site ziyaretçilerinizi karşılayabilir ve ana sayfada dikkat çekici bir slayt gösterisi ile çekebilirsiniz. Hizmetlerinizi Hizmet Bölümü ile sergileyebilir, becerilerinizi göstermek için çarpıcı bir ilerleme çubuğu kullanabilirsiniz, sizin hakkınızda önemli verileri sunmak için sayaç ekran bölümünü kullanabilirsiniz. Ana sayfadaki diğer bölümler portföy bölümü, blog bölümü, referans bölümü. vesaire.
Lendex, bir demet hediye içeren yaratıcı bir web geliştirme aracıdır. Bu şablondaki bazı şaşırtıcı özellikler blog sayfası, W3C geçerli HTML dosyaları, Google Fonts, ICOFont, Ajax ile çalışma iletişim formu vb.
Popüler Bootstrap Framework’ün en son sürümüyle inşa edilen Lendex, süper duyarlı ve tarayıcı ile uyumlu bir düzeni sallıyor. Bu nedenle, web ziyaretçileriniz sitenize herhangi bir web tarayıcısından veya cihazdan herhangi bir sorun olmadan göz atabilir.
Toplamda, bu premium web şablonunun çok sayıda varlık ve özellikleri portföyünüzü ince bir şekilde sergilemenizi sağlar. Bu premium şablonu bugün satın alın ve yarışmada ilerleyin.
Ana Özellikler Listesi: Zarif ve göz alıcı ana sayfa
15+ HTML sayfası
Bootstrap 5 ile inşa edin
SASS (SCS) ile yapılmış
Simge yazı tipi (icofont)
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Ajaximages ile dinamik iletişim formu indirilebilir dosyaya dahil edilmez

Lendex – Personal Portfolio Bootstrap 5 Template Web Teması ; Blog web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Tasarımcı web tasarım görseli, Geliştirici web tasarım görseli, Modern web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1236

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews