Constrk – Building construction HTML Template Web Teması

Açıklama

CUSTK – Bina İnşaat HTML şablonu, büyük bir potansiyele sahip hazırlanmış çarpıcı bir HTML şablonudur. Bu birinci sınıf web sitesi, inşaat, gayrimenkul, inşaatçılar, inşaat malzemeleri ve diğer inşaat servis sağlayıcıları konusunda uzmanlaşmıştır. CUSTK, pazar trendi ve endüstrinin iyi beklenen geleceği ile inşa edilmiştir. Bu şablonu Bootstrap 5, HTML 5, CSS3, SCSS ve W3C onaylı işaretleme ile hazırladık. Tüm çabalarımız web sitenizi her açıdan daha iyi hale getirmekti. Ancak, CUSTK size 2 benzersiz ana sayfa, 4 blog sayfası, 3 hizmet sayfası ve toplam 13 HTML sayfası sunar. Buna ek olarak, 1000’den fazla simge yazı tipi, Google yazı tipi, Ajax Çalışma İletişim Formu vb. Bulacaksınız. Her neyse, diğerlerinin üstünde çapraz tarayıcı uyumluluğu ve duyarlılığı tuttuk. Bu ikisi, kullanıcı dostluğunu sağlayan ilk kalite. Buna ek olarak, sitenizi kolayca sıralayabilmeniz için temiz ve SEO dostu kod kullandık. Son olarak, kolaylık sağlamak için ayrıntılı belgeler ve ücretsiz güncellemeler mevcuttur. CUSTK’ı yükleyin ve şimdiye kadarki en iyi özelliklerin tadını çıkarın.
Ana Özellikler Liste13 Toplam Sayfalar
2 ev varyasyonu
4 Blog Sayfası
2 Proje Sayfası
3 Hizmet Sayfaları
Bootstrap 5.1.1 ile inşa edin
SASS (SCS) ile yapılmış
1000+ simge yazı tipi (Font Awesome + iyon simgeleri)
Google Font içerir
Ajax Çalışma İletişim Formu
Tamamen duyarlı tasarım
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Hız optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Ücretsiz Güncellemeler

Constrk – Building construction HTML Template Web Teması ; Mimari web tasarım görseli, Kurucu web tasarım görseli, Bina web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Müteahhit web tasarım görseli, Dijital web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-1204

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews