Andle – Personal Portfolio Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Sofistike ve iyi görünümlü bir portföy, potansiyel müşterilerinize, iştirakçilerinize ve dünyanın geri kalanına projelerinize ve yeteneklerinize bir göz atarak sizi başarıya ve işinizi veya hizmetlerinizi patlamak için yeni fırsatlara zorlayabilir. Dolayısıyla, etkileyici ve modern bir portföy web siteniz varsa, müşterilerinizi kolayca ikna edebilir ve bir proje alabilirsiniz.
Etkileyici bir portföy web sitesi oluşturmaya hazırsanız, ideal ve iyi işlevsel bir HTML şablonuna ihtiyacınız var. Bu yüzden Andle gibi bir şablon sizin için şiddetle tavsiye edilir.
Bu mükemmel Bootstrap 5 şablonu, tüm yaratıcı kişiler, ajanslar, yaratıcı işletmeler, şirketler, bireysel veya ajans portföyleri web siteleri vb. İçin uygundur.
Bu modern portföy web şablonu HTML5, Bootstrap 5.0.1, CSS3, SCSS, vb. İle güçlendirilmiştir. Herhangi bir büyük tarayıcıda herhangi bir sorun olmadan çalışabilir. Andy-Le, benzersiz bir ana sayfaya sahip 08 güzel web sayfası içerir. Ana sayfa, bir Swiper kaydırıcısı tarafından oluşturulan çarpıcı bir slayt gösterisi ile tasarlanmıştır. Ana sayfada, çalışmalarınızı, en son projelerinizi, referans kaydırıcısı, karşı-up bölümü vb. Gösterebilirsiniz. Ana sayfanın yanı sıra, Hakkında Sayfa, Proje Sayfası, Blog Sayfası, İletişim Sayfası vb.
Andy-Le, bireyler, işletmeler veya kuruluşlar için çarpıcı bir portföy web sitesi oluşturmak için kapsamlı bir kullanışlı özellik koleksiyonu sağlar. Bu özelliklerden bazıları hız optimize edilmiş, temiz kod, fonttawesome simgeleri, W3C doğrulama işaretlemesi, AJAX iletişim formu, iyi belgesel vb.
Potansiyelinizi sergilemek ve çevrimiçi görünürlüğünüzü daha şık ve mükemmel bir şekilde artırmak için bugün Andy-Le’yi deneyebilirsiniz. Ayrıca, bu mükemmel Bootstrap 5 Web Şablonu ile ücretsiz güncellemeler ve birinci sınıf satış sonrası desteği alacaksınız.

Andle – Personal Portfolio Bootstrap 5 Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Temas Etmek web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Özgeçmiş web tasarım görseli, Karanlık web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1201

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews