Consor – Business Consulting Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Profesyonel danışmanlardan danışmanlık hizmetleri almak, şirketlerin iyi organize edilmiş bir plan aracılığıyla hedeflerine kolayca ulaşmalarına yardımcı olur ve bu nedenle danışmanlık ve benzer firmalar günümüzde çok talep edilebilir. Bir danışmanlık firması işletiyorsanız ve çevrimiçi bir platform verirseniz, keşfedilmeyi bekleyen muazzam bir iş fırsatınız olacaktır. Yani, ilk önce, tek yapmanız gereken, modern, güçlü ve iyi tasarlanmış bir bootstrap 5 şablonu ile ulaşılabilen mükemmel bir iş danışmanlığı web sitesi ile çarpıcı bir çevrimiçi varlık.
Consor, bir ana sayfa, Hakk Sayfası, Hizmet Sayfası, Case Page, SSS sayfası, blog sayfası, vb. Verdiğiniz hizmetle ilgili tüm temel ayrıntıları sunmak için yeterli alan sağlar. Ana sayfadaki büyük slayt gösterisi, metin ve görüntülerin yumuşak animasyonu için çekici ve göz alıcı görünmek zorundadır. Bunun dışında, hizmet bölümünü, harekete geçirici bir bölüm, referans bölümü, blog bölümü vb. Ana sayfada bulacaksınız.
Duyarlılık, herhangi bir web sitesinin web sitesi ziyaretçilerini cihazlara ve web tarayıcılarına bakılmaksızın web sitenizde sorunsuz bir şekilde gezinmesini sağlamak için vazgeçilmez bir yönüdür. Consor, ziyaretçileriniz için aerodinamik bir tarama deneyimini sağlayan esnek ve duyarlı bir düzen içerir.
Bu şablondaki diğer önemli olanaklar Ajax Çalışma İletişim Formu, Google Yazı Tipleri, Font Awesome 4, W3C Doğrulama İşaretlemesi, Temiz ve İyi Belgelenmiş Kod ve daha fazlasıdır.
Sezgisel tasarımlı tüm kullanıcı dostu özellikler, Consor’u olağanüstü bir iş danışmanlığı web şablonu haline getirir. Size kolaylık sağlamak için, size özel satış sonrası destek ve ücretsiz güncellemeler de sunacağız. Bugün deneyin!
Görüntüler indirilebilir dosyaya dahil edilmez

Consor – Business Consulting Bootstrap 5 Template Web Teması ; Muhasebeci web tasarım görseli, Danışman web tasarım görseli, Komisyoncu web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Danışman web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1194

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews