Digicon-Digital Marketing Bootstrap Template Web Teması

Açıklama

Digicon, en son bootstrap ile inşa edilen güçlü kullanımı kolay, son derece özel bir SEO / dijital ajans / çok amaçlı HTML şablonudur.
Şablon, blog sayfaları, hizmetler, iletişim ve diğerleri için birçok düzen ile birlikte gelir. Bu şablon, SEO hizmetleri ve diğer İnternet pazarlama ile ilgili hizmetler sunan şirketler için son derece uygun bir şablondur.
Digicon özellikleri
Bootstrap 4
AJAX İletişim Formu Çalışma
Keskin ve Temiz Tasarım
Tüm dosyaları tamamlayın
Arama motoru optimize edilmiş kod
Ücretsiz Güncelleme
W3C HTML Geçerli Kod
Özelleştirmesi kolay
Google Yazı Tipleri
İyi belgelenmiş
Video belgelendi

Digicon-Digital Marketing Bootstrap Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Dijital web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1193

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews