Food Delivery, Food Blogger & Restaurant Template Web Teması

Açıklama

Mezban çok amaçlı ve profesyonel bir gıda dağıtım, Food Bloger & Restaurant HTML şablonudur. Mezban, çevrimiçi yemek siparişi, yemek blog yazarı, restoran ve çok daha fazlası için mükemmel olan tam duyarlı modern, temiz.
Şablon ihtiyaçlarınıza uygun olarak kolayca özelleştirilebilir. En yüksek Kod Kalitesi, Genişletilmiş ve Okunması Kolay Belgeler, Hızlı ve Nitelikli Destek Ekibi, Şablon Mezban’ın temel özellikleridir.

Food Delivery, Food Blogger & Restaurant Template Web Teması ; Burger web tasarım görseli, Kafe web tasarım görseli, Yemek Servisi web tasarım görseli, Teslimat web tasarım görseli, Yiyecek web tasarım görseli, Blog web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1093

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews