Rustic – React Business Template Web Teması

Açıklama

Rustik – Tepki İş Şablonu Ayrıntılı Açıklama
Rustic- Corporate React Şablonu, web sitenizin yaratıcı ajans, iş, portföy, kurumsal vb. İle ilgili web tasarımı ihtiyaçlarına mükemmel bir çözümdür, böylece bu ReactJS profesyonel kurumsal web sitesi şablonunu kullanabilirsiniz. geri kalanından.
Rustik-React web sitesi şablonu kutudan çıkmış 7 web sayfası ile birlikte gelir. React NextJS Framework, Tailwind CSS ve düğüm dosya sistemi gibi en yeni teknolojilerle oluşturulmuştur. Kontak formu MongoDB ile saklanır. Bu React portföy şablonu, ana sayfa, sayfa, proje sayfası, yayınlar sayfası, iletişim sayfası vb. Hakkında gerekli tüm sayfalara sahiptir.
Rustic- ReactJS Portföy İş Şablonu da tamamen mobil cihazlara hazır, retina dostu ve mevcut tüm web tarayıcılarıyla uyumludur. Performans her zaman birinci sınıf kalitede olacaktır. Bu Amazing React portföy şablonundaki diğer bazı dikkat çekici özellikler arasında Swiper kaydırıcısı, reaksiyon simgeleri, jQuery bağımlılığı yok, Google yazı tipleri, temiz kod, kuyu belgeleri, konsol hatası yok ve daha fazlası bulunur.
Bunun da ötesinde, bu mükemmel kurumsal React şablonunu satın aldıktan sonra mükemmel satış sonrası desteği ve düzenli ücretsiz güncellemeler sağlayacağız. Bunu bugün deneyin!
React Platformunda Rustik – React Business Templatebuild’in Ana Özellik Listesi (v18.2.0)
React NextJs Framework (v12.0.10)
Tailwind CSS (v3.0.18)
Kaydırıcı kaydırıcı
Reaksiyon simgeleri
Düğüm Dosyası Sistemi
Markdown (v8.4.5)
JQuery bağımlılığı yok
Google Yazı Tipleri
Temiz Kod
Tamamen duyarlı
Özelleştirmesi kolay
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Hız optimize edilmiş
Premium Destek Hizmeti
Ve daha fazlası!

Rustic – React Business Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Modern web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-839

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews