Decorators -Architecture & Interior Template Web Teması

Açıklama

Giriiş:
Dekoratörler – İç tasarım hizmetleri, yemek odası, dış tasarım, mutfak tasarımı, oturma odası tasarımı, ana yatak odası tasarımı, yazlık vb. İçin özel olarak yapılmış mimarlık ve modern iç tasarım stüdyosu için html şablonu. Dekoratörler hiçbir zaman güzellik ve modern web sitesi oluşturmanıza yardımcı olur. Dekoratörler – Mimarlık ve Modern İç Tasarım Stüdyosu için HTML Şablonu, web sitenizi kalabalıktan uzaklaştırmak için güzellik tasarımına ve bir grup özelliklere sahiptir. HTML 5, CSS 3, Bootstrap 3 esnekliği ile JQuery tarafından desteklenmektedir. Dekoratörleri şimdi alın! Tasarım çok zarif ve modern ve 1170px ızgarayla özelleştirilmesi çok kolay.
Bu şablon, bizim gibi çevrimiçi varlığınız için gerekli özelliklerle birlikte gelir, ekip, 404 sayfa, fiyatlandırma, filtrelenebilir galeri sayfaları, birden fazla blog düzeni, çevrimiçi mağaza, referans ve SSS sayfası vb. Dekoratörler çevrimiçi varlığınız için mükemmel bir seçim olabilir.

Decorators -Architecture & Interior Template Web Teması ; Mimari web tasarım görseli, Dış web tasarım görseli, Tasarım web tasarım görseli, Mobilya web tasarım görseli, Galeri web tasarım görseli, Bahçe web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-805

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews