Cafe360 | Restaurant One Page HTML Template Web Teması

Açıklama

Cafe360 | Restoran Bir Sayfa HTML Şablonu
Cafe360 | Restoran HTML Şablonu, restoranlar, kafeler, barlar, fastfood, bistro fırın, hamburger, yemek pişirme, yiyecek, menü, pizza, kahve, rezervasyon hizmetleri vb. İçin uygun temiz ve yaratıcı bir PSD şablonudur. .
Cafe360 Yiyecek ve Restoran Açılış Sayfası HTML Şablonu, HTML’de modern bir görünümle geliştirilen benzersiz bir HTML şablonudur. HTML dosyaları iyi organize edilmiş ve buna göre adlandırılmıştır, bu nedenle özelleştirmek ve güncellemek zahmetsizdir.
Spesifikasyon: 1170 ızgara sistemi
Tamamen katmanlı
Tamamen duyarlı
Eşsiz ve Modern Tasarım
Temiz ve Zarif
Kolay özelleştirilebilir ve düzenlenebilir
Dokümantasyon dosyası Paket İndirme
Ücretsiz Fontfiles Dahil: Cafe360 – Restoran Onepage HTML
Dokümantasyon FileFree Font Kullanıldı: Josefin Sans
Font Awesomesource & Credits: Resim: Shutterstock
Pexelsicon: Flaticon
Fontawesomesupport:
Dosyayı kullanarak yardıma ihtiyacınız varsa veya özel özelleştirmeye ihtiyacınız varsa lütfen profilim üzerinden benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Bir anınız varsa, lütfen bu öğeyi değerlendirin, çok takdir edeceğim! … Teşekkürler,
Not:
Bu dosyaları düzenlemeden önce yazı tipini sistem yazı tipi klasörünüze indirin. Önizleme dosyasındaki resimler veya maketler ana dosyaya dahil edilmez. Bu öğeyi derecelendirmeyi unutmayın *

Cafe360 | Restaurant One Page HTML Template Web Teması ; Fırın web tasarım görseli, Çubuk web tasarım görseli, Burger web tasarım görseli, Kafe web tasarım görseli, Şef web tasarım görseli, Kahve web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-667

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews