Appiya – React App Landing Page Web Teması

Açıklama

Appiya, her türlü uygulama, yazılım veya her türlü dijital ürün pazarlama web sitesi için profesyonel bir reaksiyon uygulamaları açılış sayfası şablonudur. React’in en son sürümü, Bootstrap’ın en son sürümü ve SCSS önişlemcisi ile yapıldı. Appiya tüm cihazlar için duyarlıdır ve temiz bir görünüm ve his, şık ve modern trend ile tasarlanmıştır. Hissetmeyi ve harika görünmek için birçok harika CSS3 animasyonu kullandık. Tonlarca bölüm, 1 ana sayfa, 5 blog düzen sayfası ve 3 tek ve blog sayfası içeren benzersiz sayfalarla birlikte gelir. ICOFont 800+ Google Web yazı tiplerinden 2100+ simge yazı tipleri, yazı tipi simgeleri ve web yazı tipleri seçmek için size büyük faydalar sağlayabilir. Profesyonel görünümlü bir uygulama, yazılım veya minimum maliyetle herhangi bir dijital ürün açılış sayfası yapmak için Appiya en iyi seçiminiz olabilir.
Ana Özellikler Akan ve Minimal Tasarım
% 100 duyarlı ve tüm cihazlarla uyumlu
Sayfanın her türü eklendi
SCSS önişlemcisi oluşturun
Bootstrap, HTML5 ve CSS3’ün en son sürümüyle oluşturun
Desteklenen 800’den fazla Google Font
2100+ Icofont Simge Yazı Tipleri
Tamamen özelleştirilebilir
İyi optimize edilmiş ve temiz kod
W3C Kodları Doğrula
Çapraz Tarayıcı Desteklendi
Kapsamlı belgeler

Appiya – React App Landing Page Web Teması ; Tepki web tasarım görseli, Pazarlama web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Appslanding web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

JS

Ürün Kodu

VSTHM11-578

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews