Sururim Maudunah – Arabic style decorative font Yazı Tipi

Açıklama

Sururim Maudunah
Sururim Maudunah, Orta Doğu tarzı bir yazı tipine sahip Arapça bir dekoratif yazı tipidir ve doğal bir el yapımı his eklemek için elle hazırlanmıştır ve Pentool ile temiz yapıyorum.
Başlığınız için, hatta markalaşma ve logotipiniz için Arap tarzı olan dekoratif yazı tipi arıyorsanız, Sururim Maudunah bu amaç için mükemmel bir seçimdir.
Opentype özellikleri
Sururim Maudunah yazı tipi log, etiketler, dekoratif yazı, oynak tasarım, ürün ambalajı, davet başlıklı davet, reklam ve diğerlerinde çok iyi görünüyor.
Neler Dahil
Sururim Maudunah otf dosyası
Sururim Maudunah Woff Dosyası
Çok dilli destek (Batı Avrupa karakterleri). Bu dekoratif yazı tipi, çocuklarla çalışır:
Afrikaans, Arnavut, Asu, Bask, Bemba, Bena, Chiga, Cornish, Danca, İngilizce, Estonya, Filipinli, Fin, Fransızca, Friulian, İtalyan, Kabuverdianu, Kalenjin, Kalinarwanda, Low Aucan , Lüksemburg, Luyia, Machame, Makhuwa-Meetto, Makonde, Malagasy, Malay, Manx, Morisyen, Kuzey Ndebele, Norveçli bokmål, Norveç Nynorsk, Nyankole, Rundi, Portuguese, Sango, Romansh, Romansh, Romansh, Romanh, Samgo, Samu, Samgo, Romans, Samu, Samgo, Samgo, Samu, Samgo İskoç Gaelic, Sena, Shambala, Shona, Soga, Somali, İspanyolca, Svahili, İsveç, İsviçre Alman, Taita, Teso, Vunjo, Zulu.
Bu yazı tipini kullandığınız için teşekkür ederiz.
LS

Sururim Maudunah – Arabic style decorative font Yazı Tipi; Arap Tarzı yazısı, Arapfont yazısı, Ramazan yazısı, Müslüman yazısı, Ramad yazısı, Tebrik Kartı yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-2728

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews