Nailhead Nova Modern Font Yazı Tipi

Açıklama

Size Nailhead Nova adlı yeni Nailhead’in yeni yükseltmesini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu zarif yazı tipi, iki ağırlık daha, bu yüzden toplam üçü ile geliştirildi ve yakında kapsamlı Latin senaryosu desteğine sahip olacak. Tasarım açısından, yatay ve dikey çizgiler arasında daha vurgulanmış bir kontrastla hala modern, temiz ve çok yönlüdür. Nailhead Nova hassas ayrıntılara sahiptir, ancak çok çeşitli tasarım projeleri için mükemmel, çok ağır olmayan basit, çok ağır bir görünüm elde etmektedir. Poster tasarımından pankartlardan logo tasarımına kadar, Nailhead Nova hem dijital hem de baskı için yüksek kaliteli malzemeler tasarlarken kesinlikle işe yarayacaktır.
Ürün İçeriği: Nailhead Novaotf Dosya Formatı
Uzun Süreli Destek
Sonraki güncellemeler için ücretsiz özellikler
Kapsamlı Latin Script Dil Desteği (yakında)
Üst ve küçük yazı tipi

Nailhead Nova Modern Font Yazı Tipi; Font yazısı, Font yazısı, Tip yazısı, Nostaljik yazısı, Retro yazısı, Sanayi yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-2557

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews