Reissue – Rough brush font Yazı Tipi

Açıklama

Yeniden düzenleme – doğal el yazısı hissi ile kaba fırça yazı tipi. Bu el yapımı yazı tipi, tasarımınızın her ayrıntı için güzel bir doğal dokunuşa sahip olmasını sağlayacaktır. Davet, logo, kitap örtüsü, zanaat veya herhangi bir tasarım amacıyla herhangi bir tasarım projesi için mükemmeldir.
Bu yazı tipi PUA kodlanmıştır, yani tüm ligatürlere erişebileceğiniz anlamına gelir.
Neler Dahil: Yeniden Düzenleme (OTF/TTF)
Standart glif
Çok dilli
Ligatürler
Web yazı tipi
PC & Mac’te çalışıyor
Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign ve hatta Microsoft Word üzerinde çalışılamaz basit kurulumlar. PUA kodlu karakterler – ek tasarım yazılımı olmadan tamamen erişilebilir. Yazı tipleri çok dilli destek içerir
Kullanılan Görüntü: Önizlemede kullanılan tüm fotoğraflar/resimler/vektörler dahil değildir, bunlar yalnızca illüstrasyon amacıyla tasarlanmıştır.
Şerefe!
Teşekkür ederim

Reissue – Rough brush font Yazı Tipi; Fırça yazısı, Otantik yazısı, Serin yazısı, Akım yazısı, Senaryo yazısı, El Fırçası yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-2533

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews