Fearless: The Urban Display Font for Sports Yazı Tipi

Açıklama

Spor tutkunları göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir kentsel ekran yazı tipi olan korkusuz tanıtım. Bu asi ve cesur yazı tipi, tasarım projeleriyle cesur bir açıklama yapmak isteyen herkes için mükemmeldir.
Keskin kenarları ve şık çizgileri ile Fearless, herhangi bir protesto banner, asi ve aşırı spor segmentli dergisi, poster, film başlığı, müzik poster, YouTube kapağı, YouTube küçük resim ve sosyal medya sayfası kapaklarına mükemmel bir ektir. Sağlam tasarımı, herhangi bir izleyicinin dikkatini çekecek ve kalıcı bir izlenim bırakacaktır.
Tasarımlarınızı bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, korkusuzdan başka bir yere bakmayın. Bugün yazı tipi kütüphanenize ekleyin ve tasarımlarınızın kendileri için konuşmasına izin verin!
Neler Dahil: Korkusuz Aile (OTF/TTF/WOFF)
Temel Latin A-Z ve A-Z, sayılar, noktalama işaretleri
PC & Mac’te çalışıyor
Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign ve hatta Microsoft Word üzerinde çalışabilir.
Ek tasarım yazılımı olmadan tamamen erişilebilir.

Fearless: The Urban Display Font for Sports Yazı Tipi; Duvar Yazısı yazısı, Dövme yazısı, Spor Dalları yazısı, Kentsel yazısı, Asi yazısı, Güçlü yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-2358

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews