Mufan Rough Yazı Tipi

Açıklama

Mufan ISA yazı tipi projesi, okunabilirliği vurgulamak isteyen ve neredeyse her şeyde kullanılabilen basit bir konseptle. Bu fikir sayesinde el yazısı, retro, vintage ve modern izlenimi vermek için kaba bir versiyon yaptık.
Çeşitli tasarım koşullarında iyi çalışmasını sağlamak için. 260 glif ile mufancomes, opentype özellikleri için desteğe sahiptir ve özellikle sadece büyük harf, sadece küçük harf veya iç kısımlar ve başlıklarda iyi çalışmak için tasarlanmıştır.
Bu yazı tipini yaratmaktan zevk aldığınız kadar ve bu yazı tipinin gelecekte harika işler yaratmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.
Teşekkür ederim!
Majestype 2022

Mufan Rough Yazı Tipi; Retro yazısı, Fırça Kalemi yazısı, Nostaljik yazısı, Beyzbol yazısı, Kaligrafi yazısı, Harfler yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-2339

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews