Funtasia Yazı Tipi

Açıklama

Tüm tasarımların benzersiz görünmesini ve modern bir hissi olan benzersiz ve çok güçlü bir karaktere sahip Funtasia yazı tipi stilini sunar. Funtasia yazı tipinin kendi cazibesi vardır, bu yüzden herhangi bir stil ile birleştirilmesi çok uygun olacaktır. Herhangi bir tasarıma harika bir etkileşimli his katmak için birçok alternatif ve bağlayıcı vardır. Funtasia yazı tipi de çok dilli destekle birlikte gelir ve kullanımı çok kolaydır. Fundasia yazı tipi, kitaplar, film posterleri, logolar, marka, kartvizit ve funtasia yazı tipi ile birleştirilebilen diğerleri gibi tasarımlarda kullanımı ilginçtir.
Destek Dilleri: Afrikaans, Arnavutluk, ASU, Azerbaycan, Bask, Bemba, Bena, Bosnalı, Breton, Katalan, Chiga, Bilgian, Cornish, Hırvat, Çek, Danimarka, Hollanda, Embu, Fingiler, Estonian, Faroese, Filipino , Friulian, Galiçyen, Çift, Almanca, Gusii, Macar, İzlanda, İgbo, Inari Sami, Endonezya, İrlanda, İtalyanca, Jola-Fonyi, Kabuverdianu, Kalaallisut, Kalenjin, Kamba, Kikulu, Kinaria, Alt Almanca Sorbian, Luo, Lüksemburg, Luyia, Machame, Makhuwa-Meetto, Makonde, Malagasy, Malay, Maltese, Manx, Meru, Meta’, Morisyen, Kuzey Ndebele, Kuzey Sami, Norwegian Bokmå, Norwegian Nynorsk, Nyankol, Oromo, Portugesk, Nyankol, Norwegian Nynorsk, nyankol, Norwegian Nynorsk, nyankol, Norwegian Nynorsk, nyankol, Norwegian Nynorsk Quechua, Romanya, Romansh, Rombo, Rundi, RWA, Samburu, Sango, Sangu, İskoç Gaelic, Sena, Shambala, Shona, Slovak, Sloven, Soga, Somali, İspanyolca, Swahili, İsveççe, Swiss Almanca, Taita, Teso, Teso, Teso, Teso, Teso, Teso Türkiye, Türkmenistan, Yukarı Sorbia, Vietnam, Vunjo, Walser, Galce, Batı Frisian, Wolof, Yoruba, Zulu

Funtasia Yazı Tipi; Decorativedisplay yazısı, Retro yazısı, Afiş yazısı, Sans yazısı, Serif yazısı, Modern yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1722

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews