Bastro Yazı Tipi

Açıklama

Bastro, inanılmaz bir modern retro estetik hisseden rahat hissettiren cesur bir retro serif yazı tipleridir. Bu yazı tipini inanılmaz derecede çok yönlü yapan muhteşem swashes ve ligatürlere sahiptir. Bu yazı tipi, posterler, markalaşma, tırnak, blog başlıkları, moda, davetiyeler, tebrik kartları, kartvizit, giyim, kırtasiye veya başka bir şey gibi baskı şablonları oluşturmak için de mükemmeldir. Tam büyük harf, küçük harf, sayılar, noktalama işaretleri ve kapsamlı dil desteği ile gelir, projenize çok kullanışlı bir katkı olacaktır. Gerçek bir favori olmak için ustaca tasarlanan bu yazı tipi, yaratıcı fikirlerinizin her birini en üst seviyeye getirme potansiyeline sahiptir. Bu özel modern retro dokunuşunu düşünebileceğiniz herhangi bir tasarım fikrine eklemek için bu Bastro Serif yazı tipini kullanın!.
Özellikler: büyük harf ve küçük harf
Sayılar ve noktalama işaretleri
Çok dilli
Ligatürler
AlternateNeNJOY!

Bastro Yazı Tipi; Retro yazısı, Oluklu yazısı, Gözü Pek yazısı, Nostaljik yazısı, 70’Ler yazısı, 80’Ler yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1587

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews