Nalom Sans Serif Typeface Font Family Yazı Tipi

Açıklama

Nalom, modern bir sans serif yazı tipi yazı tipi ailesidir. Aile 8 ağırlıktan oluşur; Hafif, düzenli, cesur, yuvarlak, italik, hafif italik, cesur italik ve yuvarlak italik. Özel alternatif ve ligatürlerle büyük ve küçük harfle gelir. Bu modern aile yazı tipi, kullanıcı arayüzleri, loglar, kısa metin, uzun metin, dergiler vb. İçin mükemmeldir.
Özellikler; 8 ağırlık; Nalom Işık, Nalom Işık İtalik, Nalom Düzenli, Nalom Italic, Nalom Bold, Nalom Bold Italic, Nalom Yuvarlak, Nalom Yuvarlak İtalik.
Büyük harf, küçük harf, sayı ve noktalama işaretleri
PC & Mac’te çalışıyor
Basit kurulumlar
Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign ve hatta Microsoft Word üzerinde çalışabilir
Ek tasarım yazılımı olmadan tamamen erişilebilir.
Mültîlíñgúãl sùppört; ä Ö Ü ä Ö Ü ß ¿¡Umarım yazı tipimizin ve projeleriniz için bu yazı tipi yararlı yazı tipimizin tadını çıkarırsınız!

Nalom Sans Serif Typeface Font Family Yazı Tipi; Sans yazısı, Sans Serif yazısı, Font Ailesi yazısı, Işık yazısı, Modern yazısı, Log yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1497

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews