Empherian Yazı Tipi

Açıklama

Ahlogliyan, vintage katalog kartları ve kitap kapaklarındaki yazı tiplerinden esinlenmiştir. Swirl, eski moda stili güzel ve eşsiz verir. Ahloglinin çok çeşitli alternatif karakterleri vardır (100+ alternatif karakter). Böylece, alternatif karakterlerin bir kombinasyonunu kullanarak saniyeler içinde bir yazı logosu oluşturabilirsiniz. Ahlogliyan, yazı logoları, vintage logolar, vintage kitap kapakları, tabelalar, başlıklar, film başlıkları ve hatta markalaşma projeniz oluşturmak için uygundur.
Dosyalar Dahil:
*Tremperian.otf
*Tremperian.ttf
Nasıl kurulur:
*OTF veya TTF dosyasına çift tıklayın.
*Yükle’yi tıklayın.
Lütfen aklınızda bulundurun:
Alternatif veya ligatür gibi özel karakterleri etkinleştirmek, Adobe Illustrator veya Photoshop CC gibi açık tür özelliklerini destekleyen gelişmiş grafik yazılımı gerektirir.

Empherian Yazı Tipi; Nostaljik yazısı, Viktorya Dönemi yazısı, Klasik yazısı, Eskimiş yazısı, Moda yazısı, Görüntü yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1475

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews