Merlin Charlista Yazı Tipi

Açıklama

Merlin Charlista, girdaplar ve kıvırcık bir his ile gelen dekoratif bir yazı tipidir. Bu yazı tipi, her iki uçtaki girdap karakterlerini görüntüler ve yazı tipinin gövdesindeki yapraklar gibi süslemeler de alırsınız. Tebrik kartları, çıkartmalar, tişörtler, yastıklar, gözlükler ve diğerleri gibi el yapımı ürünler yapmak isteyenler için uygundur. Bu yazı tipi tüm büyük harf, küçük harf, noktalama işaretleri, semboller, rakamlar, ligatür, alternatifler ve destek çok dilli olarak gelir. Merlin Charlista PUA kodlanmıştır, yani tüm gliflere ve swashes’e kolaylıkla erişebileceğiniz anlamına gelir!
Özellikler: büyük harf ve küçük harf
Sayılar ve noktalama işaretleri
Ligatürler
AlternateNeNJOY!

Merlin Charlista Yazı Tipi; Sallanmak yazısı, Kuyruklar yazısı, Zanaat yazısı, Yaprak yazısı, Modern yazısı, Serif yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1435

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews