Meastro Display | Layered Squared font Yazı Tipi

Açıklama

Bu pakette, ölçüm ekran yazı tipini alacaksınız! Bu yazı tipinde, tasarımınızı klasik ve retro benzeri hissettirerek benzersiz blok ve kare tasarımıyla karşılaşacaksınız.
Bu retro yazı tipi, logototlar, tişörtler, vintage rozetler, retro alıntılar, markalaşma, ambalaj, posterler, tabelalar, sosyal medya ihtiyaçları vb. İçin mükemmeldir.
———
Ölçüm şunları içerir:
Ölçüm Düzenli Ekran
Ölçüm Anahat
Ölçüm Derecesi Dışarı
Ölçüm ekran ekstrüde edilmiş LF-DW
Ölçüm ekran ekstrüde lf-up
Ölçüm ekran ekstrüde edilmiş RG-DW
Ölçüm ekran ekstrüde rg-up
———
? Opentype stilistik alternatiflerini etkinleştirmek için, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign & Coreldraw X6-X7, Microsoft Word 2010 veya sonraki sürümler gibi Opentype özelliklerini destekleyen bir programa ihtiyacınız var. Karakter haritası (Windows), Nexus yazı tipi (Windows), Font Book (Mac) veya Pop Char (Windows ve Mac için) gibi bir yazılım programını kullanarak alternatiflere/swashes’e erişmenin ek yolları vardır.
———
Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz, umarız ve ürünümüzle eğlenirsiniz. Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya sorunlarınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ürünümüzden memnunsanız, lütfen 5 yıldız derecesi verin.
Ürünümüzü 5 yıldız olarak değerlendirdikten sonra, bize e -posta ile ulaşın ve bonusunuzu alacaksınız! ??
———
Mutlu Tasarım … ??*

Meastro Display | Layered Squared font Yazı Tipi; Klasik yazısı, Senaryo yazısı, Katmanlı yazısı, Retro yazısı, Dingbat yazısı, Dekoratif yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1428

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews