Merry Christmas Fonts Yazı Tipi

Açıklama

Kontrast bir çift şenlikli yazı tipi olan Merry Noel yazı tipi ikilisini tanıtmak. Bir dekoratif, diğeri, basit ve zarif bir Sans Serif, birlikte Noel tasarımlarınız için en iyi ikiliyi yapıyor. Bu eşleştirme çok yönlüdür, Zigheadwith Decohead, zarif bir Art Deco’dan ilham alan yazı tipi gibi zarif bir yazı tipinin birleşimidir.
Bu neşeli ve parlak ikiliyi, göz alıcı, dekoratif bir fısıltı gerektiren hemen hemen her şenlikli tasarım projesi için kullanabilirsiniz. Hepinize Mutlu Noeller!

Ürün İçeriği: Zighead yazı tipi
Decohead Art Deco Yazı Tipi —
Merry Christmas Font Duo’yu kullanarak ne yarattığınızı görmek için sabırsızlanıyorum, beni Instagram @Headfonts’ta etiketlemekten çekinmeyin!

Merry Christmas Fonts Yazı Tipi; Noel yazısı, Lüks yazısı, Modern yazısı, Zarif yazısı, Sanat yazısı, Dejo yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1349

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews