Classic Cassette – Classic Display Font Yazı Tipi

Açıklama

Klasik Kaset – Klasik Ekran Yazı Tipi
Klasik kaset – Klasik ekran yazı tipi. Bu yazı tipi klasik stil ve iyi ekran eğrilerinden esinlenmiştir. Klasik kaset yazı tipi daha eğlenceli, modaya uygun ve daha canlı hale getirir. Klasik kaset, işinizi daha da güzel hale getirecek alternatiften bir sürpriz var.
Klasik kaset, daha da benzersiz ekran ve klasik temalar haline getiren profesyonel bir dokunuş için mükemmeldir. Ancak klasik kaset, logolar, markalaşma, tebrik kartları, davet kartları, reklamlar, başlıklar, iyileştirmeler, kitap başlıkları, çıkartmalar, ambalaj, alıntılar, posterler, reklam panoları ve diğerleri için de uygundur.
Alternatif karakterler, swash, stilistik setler, stilistik alternatifler, bağlamsal alternatifler ve ligatür gibi çeşitli açık tip özelliklere ayrıldı. Açık tür özelliklerine, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop Corel Draw X sürümü ve Microsoft Word gibi açık tipte anlayışlı programlar kullanılarak erişilebilir. Klasik kaset de çok dil destekliyor.
Pakette: OTF
TTF
Wofffeature: büyük harf
Küçük harf
Rakamlar ve noktalama
OpenType (alternatifler ve ligatürler)
Kurulumu kolay
Pua-kodluNote:
Önizleme Mock-up, Element, Gölge, Görüntü veya Grafik Stoku indirme dosyasına dahil edilmez. Sadece sunum amacı içindir.
Teşekkür ederim

Classic Cassette – Classic Display Font Yazı Tipi; Görüntü yazısı, Eğlenceli yazısı, Serif yazısı, Klasik yazısı, Oluklu yazısı, Nostaljik yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1272

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews